News

OMG: Rachel Hazes sleept dochter Roxeanne voor de rechter

De familie Hazes zien we regelmatig terug in de headlines om de meest bizarre redenen. Nu ook weer: Rachel Hazes sleept haar dochter, Roxeanne Hazes, voor de rechter! En om een wel heel bijzondere reden. 

What?! Rachel Hazes sleept haar eigen dochter voor de rechter

De meest besproken familie van Nederland is weer terug op de voorpagina: deze keer omdat Rachel Hazes haar dochter voor de rechter sleept. Heftig!

 

Marieke van Beek

Om je uit te kunnen leggen waarom Roxeanne voor de rechter wordt gesleept, moeten we een stukje terug in de tijd. Jarenlang waren Rachel Hazes en haar beste vriendin Marieke van Beek onafscheidelijk. In de opvoeding van André en Roxeanne speelde ze een belangrijke rol, en Marieke zou ook nog voor de familie Hazes hebben gewerkt. Daarnaast huurde een pand in Vinkeveen die Rachel ooit had gekocht.

Uiteindelijk ontstond er ruzie, omdat Marieke Rachel te weinig huur zou hebben betaald. Volgens Marieke was de huur namelijk €850 per maand, maar volgens Rachel was dit €1450. Nogal een verschilletje, ja! Al helemaal als je je bedenkt dat ze er al vier jaar woonde. Daarnaast zou Marieke volgens Rachel tussen januari 2017 en februari 2018 geen huur hebben betaald, en kwam er ook nog een lening van €9000, die Marieke ook nooit zou hebben terugbetaald. Alles opgestapelt spandde Rachel vorig jaar een rechtszaak aan, maar die verloor ze. Daar laat ze het alleen niet bij zitten!

 

Lees ook: Rachel Hazes wil graag in anonimiteit gaan leven

 

Roxeanne moet getuigen

Nu wil Rachel dus dat Roxeanne tegen Marieke getuigd, ondanks Roxeanne al anderhalf jaar geen contact meer met haar moeder zou hebben. Roxeanne moet namelijk getuigen dat de handtekening die onder het huurcontract staat van haar is, waardoor het huurcontract geldig is. Ondanks ze dit vorig jaar schriftelijk al heeft verklaard en ze toen de rechtszaak verloren, zet Rachel hem nu toch door, waardoor Roxeanne opnieuw moet getuigen. Wat het nog heftiger maakt, is dat Marieke Rachel heeft gevonden nadat ze een zelfmoordpoging had gedaan. Zij heeft het leven van Rachel gered. ”Als ze haar die bewuste dag niet had gevonden, dan had mevrouw Hazes hier niet meer gezeten,” zei Mariekes voormalige advocaat Bernard Tomlow. Hij vindt het dus ook ‘choquerend’ dat Rachel zo ver gaat om haar dochter erbij te betrekken.

 

Lees ook: Rachel Hazes en Klaas Otto zijn na twee weken al uit elkaar!

Bron: Ditjes & Datjes