Lifestyle

Hoe dan? Dit bed is nog groter dan een kingsize formaat!

Slapen is heer-lijk! Het liefst slapen wij elke dag uit. Die acht uur slaap die je per nacht nodig hebt, daar houden wij ons allang niet meer aan. Soms heb je een gezellig feestje gehad en moet je ‘s ochtends weer vroeg de deur uit. Helemaal met een partner en kinderen naast je, kom je gewoon weinig aan slapen toe. Tja, dat slaapritme van ons is niet ideaal. Maar daar is nu iets op bedacht: een bed van wel vier meter breed! Daar past een heel gezin in!

Lees ook: Eindelijk antwoord: moet je nou met je haar vast of los slapen?

Één bed voor het hele gezin

Jij als moeder ligt vaak genoeg met een huilend kind in je bed. Met je partner erbij wordt dit best wel krap. Lucky you! The Ace Collection heeft bedden van extra grote formaten. Een kingsize bed is er niets bij! De bedden hebben een formaat van 3,6 bij 2,03 meter. Je moet er wel de ruimte voor hebben, maar dan heb je wel wat. Zo kan je gezellig met je hele gezin het bed in kruipen. Ben je single? Er is genoeg plek voor al jouw katten of honden!

Extra grote matrassen met een prijskaartje

Ana, is het creatieve brein achter het bedrijf. Zij laat weten dat ze merkt dat steeds meer mensen een groter matras nodig hebben. Kingsize was voor de meeste niet groot genoeg, dus het was tijd om actie te ondernemen! Ana richtte dus zelf een bedrijf op: The Ace Collection. Zij focussen zich op extra grote bedden. We love it!

Lees ook: Door deze reden slaap jij NOOIT meer met nat haar

Het klinkt allemaal leuk een aardig zo’n groot bed, maar er hangt een behoorlijk prijskaartje aan. Om te beginnen kan je je eigen bed samenstellen. Vervolgens kan je er ook nog speciale lakens en matrassen bij kopen. Voor alleen het matras betaal je al €2.255! Je kan als je wilt ook nog leuke kussentjes en hoeslakens erbij kopen, maar ook dit kost behoorlijk wat geld. Maar ja, een goed nachtje slapen is ook onbetaalbaar!

Bron: Man ManBeeld: Heat magazine