Films & Series

Leuk! ‘F*ck de Liefde 2’ staat binnenkort op Netflix

We love Nederlandse films! Echt zo’n lekkere feelgood film die eigenlijk nergens over gaat. Kennen jullie de romcom ‘F*ck de Liefde’ nog? Deze keek zo heerlijk weg. Goed nieuws! Deel 2 verschijnt volgende maand al op Netflix. Op 20 mei om precies te zijn. Hier lees je alles over wat we al weten over de film.

Lees ook: Yes! ‘Echte Gooische Moeders’ te zien in een Moederdag-special!

F*ck de Liefde 2

Het eerste deel van de film ging over Lisa (gespeeld door Bo Maerten) die midden in een scheiding zit. Haar vriendinnen nemen haar mee naar Curaçao om haar wat op te vrolijken. Daar ontmoet ze wereldreiziger Jim (Thijs Römer) waar ze verliefd op wordt.

In het tweede deel van ‘F*ck de Liefde’ is de relatie van Lisa opnieuw stuk gelopen. Haar beste vriendin Kiki (gespeeld door Nienke Plas) kondigt niet lang daarna aan dat ze gaat trouwen. Lekker dan! Lisa en Kiki vertrekken samen met hun vriendin Angela (Bettina Holwerda) naar het warme Ibiza, om daar weer lekker los te komen. Maarehh, dit wordt een andere vakantie dan gedacht. Als dat maar goed gaat…

Dramaaa

Zo’n film in Ibiza vraagt om drama. And we’re here for it! In Ibiza gaan de vriendinnen los. Angela duikt gelijk het bed in met Javier (Juvat Westendorp). Alles leuk en aardig, maar is hij wel wie hij zegt dat ie is? Lisa valt opnieuw voor haar oude crush Noah (gespeeld door Dorian Bindels). Alles lijkt goed te komen totdat Jim, haar ex opeens op het Spaanse eiland verschijnt. Dra-ma. Niet genoeg hectiek voor jou? Nou, Kiki begint ook opeens te twijfelen aan haar huwelijk! OMG!

Lees ook: Dit is alles dat je moet weten over het nieuwe seizoen van Emily in Paris!

Al met al is dit een heerlijke film om samen met je vriendinnen te bekijken. Hebben jullie een vriendinnen weekendje op de planning staan? Dan weet je nu al welke film jullie gaan kijken!

Bron: rtlboulevard.nlBeeld: RTL Boulevard