Films & Series

Finally! Videoland deelt teaser met dé Temptation singles

OMG, weten jullie nog dat wij vorige week al wat juicy details deelde over de nieuwe Temptation Island koppels? Ondanks dat we nog heel even moeten wachten op het nieuwe seizoen, deelt Videoland toch al een kleine teaser met ons. Daarin zien wij nu al alle knappe singles! En aan deze singles te zien, belooft dit een heel spannend seizoen te worden.

Lees ook: Nu al me-ga veel juice over de nieuwe Temptation Island koppels!

Nieuw Temptation Island seizoen

Bijna is het zover. Op donderdag 28 april start het nieuwe seizoen van Temptation Island: Love or Leave. Eerder werd dit programma gepresenteerd door Viktor Verhulst en Monica Geuze. Nu keert er een oude bekende terug. Niemand minder dan Kaj Gorgels gaat dit nieuwe seizoen presenteren samen met zijn geliefde vriendin Monica. Dit nieuwe seizoen vindt plaats in de Dominicaanse Republiek en er zitten een paar leuke touches aan het nieuwe seizoen. De koppels mogen namelijk in Nederland kiezen welke singles er meegaan, ook stappen ze apart van elkaar het vliegtuig in. Spannend…

De nieuwe singles

“Maar zeg eens eerlijk, wat is nou je ultieme Temptation?” Dat is de vraag die de presentatoren aan ons stelen in de teaser van Videoland. In de video zie je verschillende types voorbij komen; de Fitboy, de vrolijke blondine en de romanticus. Wel opvallend; naar onze mening zijn de vrouwelijke vrijgezellen veel knapper dan de mannen. Maar hé, dat kan aan ons liggen. Ben jij benieuwd naar de teaser? Bekijk hem dan hieronder.

View post on Instagram
 

Goed nieuws

Als échte Tempa fan, weet jij hoe vervelend het is om steeds te wachten op een nieuwe aflevering. Gelukkig voor ons heeft de streamingsdienst Videoland goed nieuws. “Temptation LOADING… 🚀 Check de eerste twee afleveringen op 28 april”, schrijft Videoland in de beschrijving onder de video. Yes, gelijk twee afleveringen dus! Dat wordt bingewatchen!

Lees ook: Cute! Zo gaat het nu met de prins van Prince Charming!

Wij zijn heel benieuwd naar het nieuwe seizoen. Blijven de koppels bij elkaar? Of gaan ze toch de fout in met een knappe single? Als het aan ons ligt, belooft dit een seizoen te worden vol drama en veel juice natuurlijk! We can’t wait!

Bron: GraziaBeeld: indebuurt @videolandonline