News

Heartbreaking: pasgeboren zoontje van Cristiano Ronaldo overleden

Het is de grootste angst van iedere ouder: hun kindje verliezen. Helaas is het voor voetballer Cristiano Ronaldo en zijn partner werkelijkheid geworden. De twee zijn namelijk net ouders geworden van een tweeling, maar hun zoontje heeft het niet gehaald en is overleden. Het verdrietige nieuws deelden ze gisteravond via Instagram.

Het pasgeboren zoontje van Cristiano Ronaldo en Georgina Rodríguez is overleden

Verdrietig nieuws voor Cristiano Ronaldo en zijn partner Georgina Rodríguez: hun pasgeboren zoontje is overleden.

 

Cristiano en Georgina

Cristiano Ronaldo en Georgina Rodríguez zijn al sinds 2017 samen, en hebben samen een 4-jarig dochtertje Alana Martina. Ze zijn niet getrouwd, ondanks Cristiano heeft aangegeven in de toekomst wel met haar te willen trouwen. Dingen leken dus heel goed te gaan voor het stel. En als kers op de taart deelden de twee vorig jaar dan ook vol enthousiasme het nieuws dat ze in verwachting waren; van een tweeling! 

 

Ergste pijn

Het hartverscheurende nieuws deelde Cristiano via zijn Instagram. ”Met het grootste verdriet moeten wij mededelen dat ons zoontje is overleden. Het is de ergste pijn die een ouder kan voelen,” schrijft hij op zijn Instagram. Hij vertelt dat hun tweede kindje het wel heeft gered, en zij hen door het verlies heen helpt. ”Alleen de geboorte van ons dochtertje is wat ons de kracht en geeft om door te gaan met hoop en geluk,” schrijft hij erover. ”We willen de artsen en verpleegkundigen bedanken voor hun zorg en steun. Wij zijn kapot door dit verlies, en vragen jullie voor privacy in deze moeilijke tijd,” gaat hij verder. ”Ons zoontje, je bent onze engel. We zullen altijd van je houden,” sluit hij het heftige bericht mee af. Wij wensen de familie heel veel sterkte met dit vreselijke verlies.