Celebs

Cute! Zo gaat het nu met de prins van Prince Charming!

De Videoland-serie Prince Charming is toch wel zo’n serie die je lekker kan bingen met een bak ijs op de bank. In de serie strijden single gay mannen om de liefde van de prins. En ja, het is ook echt een prins die helemaal gestyled aan komt op een wit paard. Videoland heeft onlangs bekend gemaakt dat er een nieuw seizoen komt van de populaire serie. En we can’t wait! Hoe is het nu eigenlijk met de oude prins Marvin? Is hij nog steeds gelukkig in de liefde, of zit hij in zijn paleis met een gebroken hartje?

Marvin seizoen 1 Prince Charming

We gaan even terug in de tijd. Kunnen jullie je het allereerste seizoen van de serie Prince Charming nog herinneren? Het eerste seizoen werd uitgezonden in 2020 op Videoland. Tien knappe single mannen probeerden het hart van de prins te veroveren. Wie was die prins op het witte paard dan? Dat was Marvin.

Lees ook: Finally: er komt een derde seizoen van Prince Charming

We zagen dat Marvin het Spaans benauwd kreeg in de finale. Eerder die aflevering was knapperd Rick al afgevallen. Dat betekende dat alleen Ferdi en Marnix overbleven. De prins laat tijdens de finale het volgende weten: “Ferdi, wij bespraken vandaag op de date dat een jongen vandaag teleurgesteld zou worden. “Toch heb ik na lang nadenken besloten om vanavond van jou afscheid te nemen.” Dat betekende dat Marnix de winnaar werd van dat seizoen en dus met de prins mee naar huis ging.

Grote plottwist

De laatste aflevering van het eerste seizoen was een reünie aflevering. Daar kwam de waarheid boven tafel. Kort nadat het programma was gestopt merkte Marvin en Marnix dat ze elkaar wel leuk vonden, maar dat échte liefde ontbrak. Niet geheel onbelangrijk; Marvin zat met iemand anders in zijn hoofd. Hoe brutaal het ook mag klinken, Marvin heeft kort na de break up met Marnix, Ferdi opgebeld! Hij vertelde dat hij het toch niet goed kan vinden met Marnix en dat hij toch stiekem verliefd is geworden op Ferdi. Gelukkig voor hem, was Ferdi ook nog steeds stapelgek op de prins. En de twee begonnen al snel een relatie.

Lees ook: Déze Prince Charming-ster doet mee aan Celebrity EOTB

Trouwplannen

De twee zijn nog steeds dolgelukkig samen. Ferdi is dan ook in 2021 op zijn knieën gegaan voor Marvin. “Yes, I will be forever yours ❤️💍” Laat Marvin weten onder een prachtig kiekje op zijn Instagram. Ook laat hij bij een eerdere post het volgende weten: “Toen ik aan Prince Charming begon achtte ik de kans erg klein om echte liefde te vinden. Maar ik heb m toch echt gevonden!” Super lief! Bekijk hier hoe Ferdi hem ten huwelijk vroeg:

Wij hopen dat de nieuwe prins van seizoen drie net zo’n liefde mag vinden in het programma als Marvin en Ferdi. Want in seizoen twee verliep de liefde allemaal niet zo vlekkeloos…

Beeld: Instagram @marvin.wijnans