Celebs

Kennen jullie Ginger Spice nog? Zo gaat het nu met haar

Tell me what you want what you really really want. Nou als het aan Red Bull Racing-teambaas Christian Horner ligt wilt hij alleen zijn eigen vrouw Geri. Die kunnen wij weer beter kennen als Ginger Spice van de Spice Girls. Maar hoe gaat het eigenlijk nu met haar?

Spice Girl Ginger

Als je aan je moeder vraagt wie de Spice Girls waren, raakt ze er niet over uit gepraat. De Spice Girls bestonden uit Victoria Adams, Emma Bunton, Melanie Chisholm, Melanie Brown en Geri Halliwell. Met hun populaire nummers als ‘Wannabe’ en ‘Stop’ veroverden ze alle hitlijsten. In totaal verkochten ze zo’n 80 miljoen platen wereldwijd. Je kan ook wel stellen dat ze één van de grootste popgroepen waren van die tijd.

Lees ook: 20 x de meest irritante nummers die je niet meer uit je hoofd krijgt

Vlak voor het jaar 2000 besloot Ginger Spice (Geri) de Spice Girls te verlaten en solo verder te gaan. Helaas bleef voor haar het grote succes uit. Die enorme successen die de Spice Girls haalde heeft zij helaas nooit weten te bereiken. Wel bleef Gari geliefd in de VS. Zij heeft daar nog drie soloalbums uitgebracht en haalt daarmee ook verschillende hitlijsten.

Andere hobby’s naast muziek

Geri zou ook nog een vierde album uitbrengen. Maar daar hebben we sinds 2016 niets meer over gehoord. Plotseling lekte bepaalde nummers wel uit op het internet. Die nummers waren dus opeens gewoon te downloaden. Ook schrijft Geri nu kinderboeken! Heel wat anders, haha.

Lees ook: It’s getting hot in here: dit zijn de knapste F1-coureurs

De liefde tussen Geri & Christian

Geri Halliwell en Christian Horner waren smoorverliefd op elkaar en in 2015 zijn de twee getrouwd. In 2017 kregen ze een zoontje genaamd Montague George Hector Horner. Geri zien wij regelmatig nog op het Formule-1 circuit om haar man te steunen. Zo verschijnt ze af en toe ook in de Netflix serie ‘Drive to Survive’.

Christian is er uiteraard ook om haar te supporten. Zo gaven de Spice Girls een aantal jaar geleden een reünie waarbij ze gingen optreden. Chris kwam met al zijn Formule-1 mannen, met onder andere Max Verstappen het concert bijwonen. Op de foto’s -die nog online staan- zien we dat ze met fan-shirts aan Geri staan aan te moedigen. Cute!

Bron: Man ManBeeld: Instagram @therealgerihalliwell