Lifestyle

Heb jij ooit gehoord van een container zwembad in je achtertuin?

Met dit prachtige lente weer kan jij wel een plons gebruiken. Heb je geen zwembad in huis? Neem eens een voorbeeld aan de volgende mensen: zij hebben namelijk een container zwembad gebouwd in hun achtertuin! Hoe dat eruitziet, zie je hier:

Het begin van een container zwembad

Hoe is zo’n groot idee in hemelsnaam begonnen? Er stond niets op de planning en de achtertuin is groot genoeg. Met geld en bouwmaterialen kom je al een heel einde. En met wat mankracht staat er zo een container zwembad in je tuin. Nee tuurlijk niet! Ben je echt zo goed gelovig? Er ging behoorlijk wat werk aan vooraf.

Lees ook: Deze mooie én betaalbare Airbnb’s wil je boeken voor je volgende girls trip

Zelf een container zwembad bouwen

Jij vraagt je af: ‘Kan ik zelf ook zo’n zwembad maken’? Hmm, een twijfelgeval. Het kost behoorlijk wat geld en moeite om dit voor elkaar te krijgen. En je moet er ook maar eens de tijd voor hebben. Voordat je begint met je creatieve plan: je hebt niets aan slechts de IKEA raadplegen. Het is belangrijk dat je tuin groot genoeg is en dat je genoeg materiaal in huis hebt voor zo’n groot project. Dus inclusief container. Waar haal je die nou weer vandaan?

Zo’n container zwembad heb je niet 1,2,3 zelf gemaakt. Je hebt wel wat echte bouwers nodig en natuurlijk die grote container. Zet de container met een heftruck of hijskraan in je grote achtertuin. En dan uhmm, ja moeilijk. De exacte manier van werken weten wij niet. Maar wellicht kunnen de onderstaande foto’s jou een handje op weg helpen.

 

Is dit voor jou weggelegd?

Ben je geen echte klusser, dan is het misschien veiliger om gewoon -zoals ieder ander- een zwembad te kopen in de winkel. Die kan je opblazen in je tuin, je doet er water in en klaar ben je. Heb je wel zin in een creatieve uitdaging? Ja, dan is de kans groot dat jij zometeen met zo’n grote container in je tuin zit. Als jij een idee hebt opgepikt gaat het ook moeilijk weer uit jouw hoofd. 

Lees ook: Yeah mate, gaan! Je kan nu een gratis visum voor Australië krijgen

Is het je gelukt? Lucky you! Eerlijk is eerlijk, het is toch cool dat jij dit voor elkaar zou kunnen krijgen. Nu ben jij helemaal ready voor de zomer. Poolparty bij jou vanavond?

Bron: Man ManBeeld: Man Man Facebook Wooninspiratie