Lifestyle

Tips om dit Paasweekend onvergetelijk te maken!

Roos-Sanne

Iedereen spendeert zijn Paasweekend op een andere manier: de één heeft een gezellig familieweekend, terwijl de ander de extra weekenddag gebruikt om eens flink te gaan stappen. Hoe je het ook doet, er zijn altijd manieren hoe je het nog net iets leuker kan maken. Met deze drie dingen maak je je paasweekend onvergetelijk: 

3 leuke ideeën voor dit Paasweekend

Mocht je nog geen plannen hebben, wil je die sowieso maken nadat je deze leuke ideeën hebt gelezen!

 

1. Mimosa brunch

We houden allemaal van een lekkere brunch. Een leuke manier om het nog net iets specialer te maken – want het is wel een speciale gelegenheid, hé – is door de lekkerste mimosa’s te serveren! Qua eten kun je dan een leuk paasthema aanhouden: kies voor lekker veel chocoladebeleg, of bak een lekker eitje voor iedereen. Je kan ook nog leuke decoraties kopen om de tafel een beetje mee op te fleuren!

 

2. Paasvuur

Bijna elke stad heeft wel paasvuren. Dit zijn legale kampvuren die jaarlijks worden gehouden tijdens het Paasweekend. Vaak is dit heel gezellig en kom je er allemaal buurtbewoners tegen. Kijk gewoon eens op Google welke er bij jou in de buurt worden gehouden! Je kan er natuurlijk ook zelf eentje organiseren, maar dan moet je wel eerst een APV (algemeen Plaatselijke Verordening) aanvragen bij je gemeente. Je mag natuurlijk niet zomaar ergens in het bos een kampvuur maken ;).

 

3. Game night

Ben jij meer een huismus die liever thuisblijft met familie? Dan kun je natuurlijk ook altijd een gezellige spelletjesavond met elkaar doen. Koop wat lekkere hapjes, zet wat gezellige muziek aan op de achtergrond en pak je favoriete spel erbij: de enige 3 ingrediënten die je nodig hebt voor een gezellige avond!

Beeld: iStock