Films & Series

Yes! ‘Echte Gooische Moeders’ te zien in een Moederdag-special!

Kleine meisjes worden groot. Zo ook de meiden uit het Gooi. Vroeger keek jij gezellig met je moeder naar ‘Echte Gooische meisjes’, maar sinds een tijdje zijn de vrouwen terug op de buis als ‘Echte Gooische moeders’. Nu komt er een speciale editie. Namelijk; een Moederdag editie! ‘Echte Gooische Moederdag’, gaat het heten. We can’t wait!

Lees ook: Dit is alles dat je moet weten over het nieuwe seizoen van ‘You’

De Moederdag special

Hoe vier jij thuis Moederdag? De kans is groot dat jij een lekker ontbijtje op bed voor haar klaarmaakt en haar een mooi bosje bloemen geeft. Bij de Gooische Moeders gaat het er net ietsje anders aan toe. In stijl vertrekken de dames met hun gezinnetje naar Disneyland; aka the happiest place on earth om Moederdag te vieren. Dit belooft een gezellige special te worden!

Lees ook: Deze films en series bekijk je vanaf april op Netflix

“We gaan een Moederdag-special opnemen! Dat betekent dat we stiekem met de kindjes naar Disneyland Parijs gaan, en dat is voor de kinderen een waanzinnige droom. En voor ons natuurlijk ook”, vertelt Bo Wilkes lachend wanneer ze de special bekend maakt bij RTL Boulevard. 

In stijl naar Disneyland

Bij de dames moet natuurlijk alles meer, meer en meer. Pauline, Florine, Kimberly, Leslie, Bo, hun partners en de kids vertrekken dit weekend al naar Disneyland. Logisch, want zo’n special moet natuurlijk eerder opgenomen worden. Wat je kan verwachten van de Moederdag-special? Een hoop luxe, humor en natuurlijk het gevoel van liefde tussen de vriendinnen in Disneyland.

“We gaan echt over the top naar Disney”, zegt Bo. “We hebben er onwijs veel zin in.” Ik had me vanochtend al bijna versproken”, vertelt ze erbij.

Lees ook: Deze 8 feitjes over Mean Girls wist jij nog niet

Echte Gooische Moederdag is vanaf 8 mei te zien op Videoland. Zin in!

Bron: RTL BoulevardBeeld: RTL

Must reads 👀