Lifestyle

Zó haal je Coachella naar Nederland!

Nu al onze favoriete influencers en celebrities inmiddels zijn afgereisd naar het Amerikaanse Los Angeles voor hét festival van het jaar: Coachella, betekent dit dat het festival seizoen officieel is begonnen. Waar onze feed de komende weken vól gaat staan met leuke festivalfoto’s, hebben wij wat tips voor je om alvast in de festival sferen te komen!

4 tips om lekker in de festival sfeer te komen

Wat is nou leuker dan met lekker warm weer een gaaf festival bezoeken? Omdat je nog héél even moet wachten, hebben wij wat tips voor je om alvast helemaal in die vibe te komen!

 

1. Ga shoppen voor outfits

Bij een leuk festival hoort natuurlijk een amazing outfit. Normaal zou je misschien even snel alles online kopen omdat het makkelijker is, maar zo kom je natuurlijk niet echt in de vibe. Ga dus lekker een dagje de stad in, om de beste outfit te scoren! Kijk naar het thema van het festival, en baseer je outfit daarop. Zo heb je weer lekker kunnen shoppen, en krijg je alvast die lekker festival vibes!

 

2. Oefen je make-up voor het festival

Naast dat je natuurlijk een geweldige outfit wil uitkiezen, is je make-up look ook enorm belangrijk! Je make-up doen kan alleen wel wat tijd kosten, en je wil op de dag zelf niet voor nare verassingen komen te staan: dat die ene kleur oogschaduw toch niet zo makkelijk meewerkt, bijvoorbeeld. Oefen daarom alvast de make-up look die je wil gaan dragen! Dan word je ook al lekker enthousiast voor wanneer je ‘m naar buiten mag dragen ;).

 

3. Experimenteer met je haar

Om de look af te maken: je kapsel! Het leuke aan festivals is dat je all out mag gaan. Koop dus bijvoorbeeld een uitwasbare haarverf, en experimenteer thuis alvast met leuke haarstijlen. Geloof ons maar, dat is een superleuk activiteit, en zal je direct een festival gevoel geven!

 

4. Playlist met bijpassende muziek

Elk festival heeft een bepaald thema of een bepaalde stijl. Iets leuks om te doen waardoor je elke dag alvast in de festival sfeer kan komen, is het samenstellen van een bijpassende playlist! Kijk dus naar het genre van je festival, en stel gebaseerd daarop een playlist samen met de gaafste muziek. Zo krijg je elke keer dat je ernaar luistert alvast het enthousiaste gevoel!

Beeld: Unsplash | Tony Pham