News

Yes! Op déze datum komt het nieuwe seizoen van Ex on the Beach uit!

Roos-Sanne

Liefde, drama, lust en heel erg veel alcohol: Ex on the Beach heeft het allemaal! We kunnen daarom ook niet wachten op het nieuwe seizoen. We wisten al dat het eraan zat te komen, maar nu weten we ook op welke datum het ein-de-lijk te zien is. Goed nieuws: we hoeven namelijk helemaal niet meer zo lang te wachten!

Op deze datum kunnen we volop genieten van seizoen 8 van Ex on the Beach!

Het is een goede dag voor de reality lovers: gisteren werden de Temptation Island koppels bekendgemaakt, en vandaag de release datum van het nieuwe seizoen van EOTB!

 

Seizoen 8

De opnames van seizoen 8 zijn inmiddels alweer een tijdje voorbij, dus de sexy singles zijn allemaal weer teruggekeerd naar Nederland en België. En twee van die sexy singles zijn al uitgelekt! Het gaat hier om één van de meest spraakmakende typetjes uit heel Ex on the Beach, en een oud Temptation-verleidster die voor heel wat drama heeft gezorgd. Wij verwachten dus dat er meer dan genoeg drama komt in het nieuwe seizoen. Wie er verder allemaal nog meedoen, moeten we nog even afwachten. Maar dit zijn in ieder geval al goede vooruitzichten, toch? 😉

 

Release datum

Nu het nieuws waar we allemaal zo lang op hebben gewacht: op welke datum is seizoen 8 dan eindelijk te zien? Vanaf 12 juni kunnen we elke zondagavond om 22:00 weer volop genieten van het nieuwe seizoen van Ex on the Beach! Lig jij op zondagavond al lekker vroeg in bed, of heb je juist wilde plannen? Dan kun je vanaf dinsdag 14 juni de aflevering wekelijks terugkijken op Videoland! Nog een kleine 2 maanden, dus. Dat moet te doen zijn!

View post on Instagram
 

Bron: MTVBeeld: MTV

Must reads 👀