Celebs

Ken jij Ch!pz nog? Look at them now!

Als jij Ch!pz nog kent, ben jij wel een echte OG. Ch!pz was een populaire popgroep opgericht in 2003. In de groep zaten Rachel, Cilla, Peter en Kevin. De popgroep brak door met hun bekende nummers; zo ken jij vast het liedje ‘1001 Arabian Nights’ nog wel. Hoe is het nu met de leden? Let’s find out!

Lees ook: Omg! Zo zag Yvonne Coldeweijer er vroeger uit

Populaire singles

Als échte Ch!pz fan, kan jij vast alle liedjes meezingen. De allereerste single die zij uitbrachten genaamd Ch!pz in Black, werd dan ook een groot succes. Met hun liedje haalde ze al snel alle hitlijsten. Doordat hun liedje platina ging, werden ze nog bekender. Luister hier naar Ch!pz in Black:

Watch on YouTube

Ook de volgende nummers moet jij kennen. ‘Cowboy’ en ‘1001 Arabian Nights’. Deze nummers werden échte hits en ze haalde dan ook record naar record!

Het einde van de Ch!pz

Ch!pz was me-ga populair in Nederland, maar langzamerhand ontdekten ze de groep ook in het buitenland. In Duitsland en Oostenrijk werd de groep een regelrechte hit, zo haalde zo ook meerdere nummer één posities met hun liedjes. Helaas was niet alle muziek die zij maakte een grote hit, dus dat was een tegenvaller.

Lees ook: Wow! Zo zag Anna Nooshin er vroeger uit!

Na een tijdje deed de muziek van de groep het gewoon echt niet meer goed. Daarom heeft de manager van de groep besloten om in 2010 Ch!pz te laten stoppen. Zelfs het nieuwe album wat op de planning stond, werd geannuleerd. Zelf gaven ze aan dat ze het ook wel mooi vonden geweest. Het was jammer, maar begrijpelijk.

Hoe is het nu met de leden?

Het is alweer 12 (!) jaar geleden dat de groep stopte met muziek maken. Wat hebben de leden in de tussentijd allemaal uitgespookt? Wij zijn eens ff goed gaan zoeken en we hebben wat foto’s gevonden. Op het laatste hebben wij nog een kleine verassing voor jou…

Rachel, is -op een of andere manier- van de aardbodem verdwenen. Misschien was het leven in de spotlight toch niet voor haar weggelegd. We hebben wel een leuke foto gevonden samen met haar dochtertje:

Cilla heeft besloten om na Ch!pz te gaan presenteren. Nu is ze af en toe bij Omroep Brabant te zien! Dit is Cilla nu:

View post on Instagram
 

Peter bleek toch niet zo van het zingen, maar meer van het dansen. Hij zit dan ook in een dansgroep genaamd The Devils. Zij deden in 2012 mee aan Hollands Got Talent, daar hebben ze het zelfs tot aan de finale geschopt!

Kevin heeft besloten om na de stop van Ch!pz solo verder te gaan. Hij heeft zelf meerdere nummers uitgebracht. En hij heeft ook nog eens zijn eigen dansschool opgericht. Lekker bezig Kev!

View post on Instagram
 

Goed nieuws, ze zijn terug!

Nou, voor de echte die-hard fans hebben wij goed nieuws. Ch!pz is terug! De groep geeft reglematig optredens op festivals. Dit is het echt heel leuk, oordeel zelf maar:

View post on Instagram
 

Bron: @chipzofficialBeeld: Instagram @chipzofficial

Must reads 👀