Celebs

Omg! Thomas geeft uniek cadeau aan Merel

Langzaam komt het einde van de Bachelor in zicht. Nu beginnen steeds meer kijkers te speculeren over de winnares van dit seizoen. Ja, wij vinden het ook zo spannend! In één van de Bachelor afleveringen zagen wij dat Merel een belangrijk sieraad verloor tijdens de beachparty. Nu komt Bachelor Thomas met goed nieuws!

Lees ook: It’s getting hot in here: kijkers én deelneemsters zijn impressed door beach body Thomas

Belangrijk sieraad

Tijdens de cocktailparty heeft Thomas Merel apart genomen. Daar zei hij: “Ik hoorde dat je je ring kwijt bent.” Merel had toen laten weten dat dit inderdaad het geval was. “Ik probeer er niet te veel aan te denken, dat is mijn manier om ermee te dealen”, vertelde ze. In RUMAG spraken Bachelor-afvallers Yaël en Isabella over dit zielige verhaal. “Haar moeder is overleden toen ze heel jong was, en Merel draagt de ring van haar moeder. Dit betekende heel veel voor haar”, vertelde Isabella.

Een verhaal met een staartje

Eerder deelde wij al dat we dachten dat dit verhaal nog niet afgelopen was. Thomas heeft namelijk gezocht naar de ring! Dit heeft afvaller Isabella laten weten. Toen wisten we nog niet zeker of hij de ring ook echt had teruggevonden. Wel begon Isabella geheimzinnig te lachen bij de vraag of hij de ring had gevonden. What happened!?

Nu blijkt dit toch het geval te zijn! Wow! De zus en vriend van Thomas kwam op bezoek in het zonnige Mexico. Thomas had van tevoren aan z’n sis gevraagd of zij een metaaldetector wilde meenemen. En jawel, Thomas heeft de ring teruggevonden! Deze heeft hij vervolgens weer teruggegeven aan Merel. Zo is te zien in de nieuwste aflevering. Vet cute!

Lees ook: Lief! Bachelors Isabella heeft een nieuwe vriend

Instagram

Voor Thomas was dit dan ook een speciaal moment, zo blikt hij terug op zijn Instagram. “Look what I found haha 👀”, schrijft hij onder de foto. Hij vertelt dat hij op z’n minst even kon gaan zoeken naar de ring. “Je kan het haast niet geloven, maar het is echt waar haha.”

View post on Instagram
 

Wij zijn heeel benieuwd of hij met deze move Merels hart voor zich heeft gewonnen. Maar daar komen wij -helaas- pas achter in de finale. Spannend!

Bron: GraziaBeeld: Instagram @thooootje

Must reads 👀