News

Yes: dit zijn de koppels die meedoen aan het nieuwe seizoen van Temptation Island

Roos-Sanne

Het is bijna zover: 28 april kunnen we weer volop genieten van een nieuw seizoen van Temptation Island: Love or Leave! Wij kunnen al bijna niet meer wachten. En al helemaal niet nu de koppels bekend zijn gemaakt! Dit zijn de koppels die meedoen aan het nieuwe seizoen van Temptation Island: Love or Leave.

Deze koppels doen mee aan Temptation Island: Love or Leave

Het afwachten wordt ons steeds moeilijker gemaakt. Vooral nu de koppels bekend zijn is ons geduld he-le-maal op!

 

Maris en Ivo

De 27-jarige Maris en 28-jarige Ivo zijn op dit moment al 9 jaar samen! Ze hebben elkaar tijdens het uitgaan ontmoet, en het was direct al dikke mik. Terwijl Maris altijd met de toekomst bezig is, leeft Ivo veel meer met de dag. Daardoor twijfelt Maris nog wel eens of Ivo dan wel écht de ware is voor haar. Zij hoopt tijdens Tempa erachter te komen of ze misschien verliefd kan worden op een ander. Ivo hoopt dat ze door dit programma zal inzien dat Ivo de ware is voor haar.


Foto: Tom Cornelissen

 

Annebel en René

De 25-jarige Annebel en 27-jarige René zijn nu al vijf jaar samen. Allebei zijn ze wel klaar voor de volgende stap in hun relatie, maar eerst willen ze zeker weten dat hun relatie daar sterk genoeg voor is. Vroeger was René een echte playboy en feestganger, maar hij heeft het idee dat hij die wilde haren kwijt is. Daarbij heeft Annebel soms het idee dat René haar voor lief neemt. Met deze ultieme relatietest willen ze kijken of er niet iemand is die hun nóg meer kan bieden dan ze al hebben.

Foto: Tom Cornelissen

 

Iris en Whitney

De 27-jarige Iris is al 3 jaar samen met haar 34-jarige vriend Whitney. In het verleden zijn er dingen gebeurd, waardoor Iris tot de dag van vandaag nog niet zeker weet of Whitney te vertrouwen is. Het is dus het doel voor Whitney om zich eens flink te bewijzen aan zijn vriendin, om haar te laten zien dat ze hem wel kan vertrouwen.

Foto: Tom Cornelissen

 

Linde en Jan Sietse

Van alle koppels, zijn Linde (24) en Jan Sietse (26) het kortst samen: nog maar een jaar. Ze hebben elkaar ontmoet op een vakantie op Curaçao, en het was meteen dikke mik tussen de twee. Ze zijn allebei alleen best wel jaloers. Hun doel is dus om over die jaloezie heen te komen, en de bevestiging te krijgen dat ze de ware liefde voor elkaar zijn!


Foto: Tom Cornelissen

 

Lees ook: deze deelnemers van Temptation Island: Love Or Leave zijn nog samen

Bron: FEM FEMBeeld: Tom Cornelissen