Celebs

Zo gaat het nu met Temptation Island’s Elke en Arda

Remember Elke en Arda die in 2020 samen meededen aan Temptation Island? Aan het begin van het programma waren we aan het rooten voor de twee, ze woonden al samen, Arda had haar een promise ring gegeven en ze waren van plan na het programma te gaan trouwen. Helaas hebben ze de test toch niet gehaald, en was de break up vooral voor Elke heel zwaar. Maar hoe gaat het nu met de twee?

Hier zijn Temptation Island’s Elke en Arda nu

Het kwam bij iedereen nogal hard binnen toen Elke en Arda uit elkaar gingen. Vooral Elke had het heel zwaar met de break up. Maar hoe gaat het nu met de twee?

 

Elke Castro

Toen Elke doorhad dat haar relatie met Arda officieel voorbij was, zagen we direct al dat ze het er heel moeilijk mee had. Tijdens de opnames was ze heel emotioneel, en later vertelde ze dat ze het na de opnames ook nog heel moeilijk heeft gehad. Gelukkig gaat het inmiddels weer helemaal goed met de beauty! Ze is voor zover wij weten nog wel single, maar happy. Op Instagram deelt ze regelmatig leuke kiekjes van haar leven!

View post on Instagram
 

 

Arda Türker

Ook met Arda gaat het nu heel goed. Tijdens Temptation was hij eerst met Eline aan het flirten, maar dat is niks geworden. Toen probeerde hij het bij Amber, en dat was dikke mik. De twee zijn niet lang na de opnames zelfs samen gaan wonen! Het duurde dan ook niet lang tot het stel in verwachting was van hun eerste kindje. Nu deelt Arda regelmatig kiekjes van zijn mooie familie op Instagram. Arda en Amber zijn dan ook nog steeds gelukkig samen!

View post on Instagram
 

Beeld: Temptation Island

Must reads 👀