Celebs

WOW! Zo zien de meiden van Djumbo er nu uit

djumbo

Zongen jullie vroeger ook mee met de hits van Djumbo? Djumbo is een meidengroep opgericht door supermarktketen Jumbo. Ze werden bekender dan ze ooit hadden durven dromen en snel brachten ze hit na hit uit. De meiden Svenja, Lotte en Lindsy waren bekend in heel Nederland en België. Maar hoe is het nu met de meiden van Djumbo?

De populaire songs van Djumbo

Zullen wij je geheugen even opfrissen? Ken je de nummers Boy I Like Ya en Boya Boya Bay nog? Geweldig! Dit moet nog op jouw oude Mp3-speler staan. De meidengroep zong zowel in het Nederlands als in het Engels. Het eerste album van Djumbo heet Jump en verscheen in 2005! Zo, dat is een lange tijd geleden. Dit was voor de meiden een groot succes. Het album stond namelijk 19 weken in de album top 25.

Watch on YouTube

Nog meer successen voor Djumbo

De meiden hadden succes met hun nummers, maar ze hadden nog meer successen in hun carrière. Djumbo ging op theatertour en ze presenteerde in 2009 ‘Kies Je Ster’, een tv-quiz van TROS. Ook speelde ze in hetzelfde jaar mee in de film “Sinterklaas en de verdwenen pakjesboot”. Kennen jullie de Chipettes in Alvin and the Chripmunks nog? Ja, ook daar spraken de drie meiden de stemmen voor in. Ondanks hun grote succes besloot Svenja ermee te stoppen. In 2011 nam Samantha haar plekje in.

Hoe gaat het nu met de meiden?

In 2015 viel Djumbo helemaal in duigen. Lotte besloot de groep ook te verlaten, dus Lindsy en Samantha waren de enige die overbleven. Samen zochten zij een derde groepslid. Zo kwam Danique erbij en ging de groep verder onder de naam: Frisz. Helaas werd dit geen groot succes, dus in 2018 stopte de band er helemaal mee.

Lindsy is dus tot in 2018 zangeres geweest bij Frisz. Daarna is ze haar eigen schoonheidssalon gestart genaamd Beau Jolie Beauty. Ze is momenteel 39 jaar oud. Zo ziet Lindsy er nu uit:

View post on Instagram
 

Svenja is -hoe kan het ook anders- model geworden. Ze is nu 35 jaar oud en druk bezig met haar nieuwe carrière. Dit is Svenja nu:

View post on Instagram
 

Ook Lotte is druk bezig met haar nieuwe carrière. Haar passie ligt toch nog bij muziek, ze is dan ook Dj. Onder de naam Dj Miss Faith draait ze regelmatig op feesten. Ook heeft ze inmiddels een zoontje! Dit is Lotte nu:

View post on Instagram