News

OMG: déze Tempa ster wil nog een keertje meedoen

We kennen hem van zijn deelname aan het eerste seizoen van Temptation Island: Love or Leave. Zijn relatie heeft de test destijds niet gehaald, maar hij is inmiddels alweer helemaal happy in de liefde. Nu wil hij de test met zijn nieuwe vriendin opnieuw proberen te doorstaan. We hebben het natuurlijk over Gregory Deira!

What: Temptation’s Gregory wil nog een keer meedoen!

Hoewel zijn vorige Temptation avontuurtje tot een ongezellige vlucht naar huis leidde, wil hij het nu nog een keertje proberen met zijn vriendin Anna.

 

Temptation Island: Love or Leave

Samen met zijn toenmalige vriendin Karina deed Gregory mee aan het eerste seizoen van Temptation Island: Love or Leave. Helaas heeft hun relatie de test niet gehaald. Gregory leek het namelijk vanaf het begin al heel gezellig te hebben met verleidster Daisy, maar hij is niet ”officieel” vreemdgegaan. Wel wekte zijn gedrag vraagtekens bij Karina. Uiteindelijk was het Karina die een punt heeft gezet achter hun relatie. Op het eiland ontmoette ze namelijk verleider Daryl. Rond het eind van het seizoen was het voor haar dan ook al duidelijk dat ze terug in Nederland wilde kijken hoe het met haar en Daryl zou aflopen. En dat betekende dus einde relatie voor haar en Greg.

 

Anna Bronn

Inmiddels is Greg sinds een paar maanden helemaal verliefd op zijn nieuwe girlfriend Anna Bronn. Voordat Anna gehackt werd op haar Instagram, had ze ruim 100.000 volgers! Ook is ze heel actief op dat ene platform… Die ene ”Alleen voor Fans” ;). Daar laat ze nogal wat privébeelden van zichzelf zien. Gelukkig heeft Greg daar geen probleem mee, want ze hebben ook een gezamenlijk account op een soortgelijk platform!

 

Nog een keer meedoen

Nu wil Greg Temptation Island dus nog een keer proberen, met zijn nieuwe vriendin. ”Ik heb totaal geen spijt van mijn vorige deelname. En nu ik een nieuwe vriendin heb, ga ik misschien wel nóg een keer meedoen,” vertelt hij aan Love Reality. ”Anna staat daar zeker ook voor open.” Wij zijn benieuwd of hij echt een terugkeer gaat maken met zijn nieuwe vriendin!

Bron: Love RealityBeeld: Temptation Island