Celebs

Wil je zien: zo zag Temptation Island’s Jaydi er vroeger uit!

Roos-Sanne

Jaydi is de superknappe vrouw die we kennen van Temptation Island. Daar deed ze samen met Sonny aan mee, maar helaas haalden ze de test niet. Wij vinden haar allemaal mega knap, dus zijn we ons gaan afvragen hoe ze er vroeger uitzag. Een wereld van verschil, maar ook toen was ze al prachtig!

Wow, zo zag Tempa’s Jaydi er vroeger uit

Ze heeft er totaal anders uitgezien dan hoe ze er nu uitziet. Het verschil is heel groot, maar ze is altijd mega knap geweest!

 

Jaydi Dubois

Jaydi kennen we nu natuurlijk al wel een beetje. Ze deed namelijk mee aan het allereerste seizoen van Temptation Island: Love or Leave. Dat deed ze met haar toenmalige vriend, Sonny. De twee zijn er alleen niet samen weggegaan, omdat Jaydi head over heels verliefd werd op Ricky. De twee bleven een tijdje samen, maar zijn eerder dit jaar helaas toch uit elkaar gegaan. Nu lijkt het er echter op dat ze een nieuwe vriend heeft! Dit is alleen nog niet bevestigd. Wat we wél zeker weten, is dat we nog meer van Jaydi kunnen genieten in het nieuwe seizoen van Eating With My Ex, waaraan ze samen met Sonny meedoet!

 

Vroeger

Wij zijn eens lekker diep door haar Facebook heen gegaan, om oude foto’s van de beauty terug te vinden. Het vroegst dat we zijn gekomen, is 2015. And let me tell you, ze zag er toen heel anders uit! Short hair, don’t care? She’s rocking the look!

Vanaf 2016 besloot ze haar haar te laten groeien, en lijkt ze steeds meer op de prachtige vrouw die ze is geworden (en die ze al was, natuurlijk). 

Nu weten we het in ieder geval zeker: ze is enorm knap, en dat is ze altijd al geweest.