Celebs

Dit is de (knappe) vriendin van Jan Kooijman

Jan Kooijman is één van de knapste acteurs van Nederlandse bodem. We crushen dan ook allemaal op hem in alle films waar hij in zit. Maar helaas: hij is van de markt. En al heel erg lang ook! Ze zijn namelijk al zo’n 20 jaar samen, maar nooit getrouwd. Dit is alles wat je over haar moet weten!

Henna Lee is de knappe vriendin van Jan Kooijman

Dit is alles dat je wil weten over de (superknappe) vriendin van Jan Kooijman!

 

Henna Lee

Over Henna Lee is niet veel te vinden. Haar Instagram-account staat op privé, en Jan deelt niet vaak details over hun relatie. In 2010 heeft hij dan ook duidelijk gemaakt dat hij niet meer over zijn vriendin gaat praten in de media. Henna is zelf een danseres: zo heeft ze Jan ook ontmoet. In 1974 danste ze in haar eerste voorstelling van het Nationale Ballet. Ze heeft gestudeerd aan de Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten, en is toen van 1994 tot 2004 danseres geweest bij Scapino Ballet. Jan danste daar zelf van 2000 tot 2009, dit is dus hoe ze elkaar hebben ontmoet!

 

Relatie en kinderen

De twee zijn dus al superlang samen. Aan Veronica Magazine legde Jan uit wat hij zo aantrekkelijk vond aan Henna. ”Een vrouw kan nog zo ongelooflijk knap, mooi, slim en intellectueel zijn, maar als ze niet om zichzelf kan lachen dan is het al snel klaar voor mij,” vertelde hij. En kennelijk is ze nog net zo grappig als vroeger, want de twee zijn nog steeds gelukkig samen! Ze hebben ook twee dochters. In 2011 werd hun eerste dochtertje Logan geboren. In 2014 volgde hun tweede dochter Ava. Ze zijn alleen – nog – niet in het huwelijksbootje gestapt. Waarom niet? ”Eigenlijk is er geen reden dat het nog niet is gebeurd. Er zijn nog geen concrete plannen, maar die komen vast nog wel,” vertelde hij destijds aan Sp!its.

 

Lees ook: dit zijn alle lovers van Jim Bakkum!

Must reads 👀