Films & Series

Dit is alles dat je moet weten over het nieuwe seizoen van Emily in Paris!

Roos-Sanne

Emily in Paris is onze favoriete serie op dit moment. En met de geweldige Lily Collins in de hoofdrol kan dat natuurlijk ook niet anders ;). Helaas zitten we nu in die annoying fase waar het nieuwste seizoen al online staat én we ‘m al uitgekeken hebben. Er zit niets anders op dan te wachten op het volgende seizoen. Gelukkig hebben wij al wat juicy details over het nieuwe seizoen!

Deze dingen moet je weten over seizoen 3 van Emily in Paris!

Om het wachten wat minder zwaar te maken, hebben wij hier wat juicy details over seizoen drie van Emily in Paris!

 

Alfie in de hoofdrol

Remember de Britse hottie die Emily leerde kennen tijdens haar Frans les? De twee begonnen misschien niet op de beste voet, omdat Emily zich nogal aan hem irriteerde. Toch bloeide er wat op tussen de twee, en hadden ze een korte fling. Nu blijkt dus dat Alfie een veel grotere rol krijgt in het derde seizoen: hij wordt namelijk, samen met Emily natuurlijk, de hoofdrolspeler! Yes!

 

Crossover met You?

Fans speculeren dat er een crossover tussen Emily in Paris en You komt! Dit is omdat Joe in het laatste seizoen van You naar Parijs verhuist om Marianne te vinden. Daarbij vroeg Emily in het tweede seizoen advies aan haar Franse vrienden, waar Luke als antwoord op gaf: ”Verspil geen tijd aan meisjes en denk niet aan Marianne nummer 1 of Marianne nummer 2. Ga nooit uit met een vrouw die Marianne heet. Nooit.” Is dat toeval of komt er echt een crossover?

 

Release datum

Helaas is er nog geen release datum van het nieuwe seizoen bekend. De opnames zijn ook nog niet begonnen, dus we moeten nog wel even wachten. De opnames beginnen waarschijnlijk dit voorjaar of rond de zomer. Het kan dus zijn dat het nieuwe seizoen, net als seizoen twee, rond de winter uitkomt!

Bron: GraziaBeeld: Emily in Paris

Must reads 👀