News

Finally: er komt een derde seizoen van Prince Charming

Ben jij ook zo’n fan van het programma Prince Charming? Dan heb ik goed nieuws voor je. Het programma komt namelijk met een derde seizoen! Yeah! Alsof dit al niet leuk genoeg is: Videoland is opzoek naar een nieuwe prins en natuurlijk naar singles die de strijd met elkaar aan willen gaan.

Lees ook: Déze Prince Charming-ster doet mee aan Celebrity EOTB

Seizoen 3 Price Charming

Eindelijk is het zover: er komt een derde seizoen van het populaire liefdesprogramma: Prince Charming. Ken je nog een leuke gay single in jouw buurt? Misschien is de rol als Prince Charming wel voor hem weggelegd! De kandidaten worden ook nog gezocht. Wie er in het nieuwe seizoen het hart van de prins wil veroveren, is dan ook nog even een verrassing.

Waar we wel op kunnen rekenen? Het nieuwe seizoen zal vast weer vol knapperds zitten.

Over Prince Charming

Heb je nog nooit het programma Prince Charming gekeken? In de Videoland-serie is er één ‘Prince Charming’ om wiens hart gestreden gaat worden door een villa vol met singles. Een soort Bachelor dus, maar dan met mannen. Dat beloofd juicy te worden!

Uit het eerste seizoen heeft prins Marvin er een lange liefde aan over gehouden samen met Ferdi, de twee zijn zelfs verloofd! En in het vorige seizoen vertrokken Chris en Jakop samen, maar dit was helaas wel van korte duur. Jakop heeft inmiddels een nieuwe liefde gevonden.

Oproep van Videoland

Videoland is druk opzoek naar knappe singles. Ze doen dan ook de volgende oproep: “JAAA Prince Charming komt terug! Ben jij de nieuwe prince óf wil je juist zijn hart veroveren? Meld je dan nu aan!”

Lees ook: Hoe zit het nu met Jakop en Chris van Prince Charming?

Nogmaals, heb jij nog een leuke vriend, buurman, collega die wel wat hulp kan gebruiken in de liefde? Geef hem dan vooral op. Wie weet ontmoet hij wel de liefde van zijn leven!

Bron: GraziaBeeld: Videoland

Must reads 👀