News

Sad news: EOTB Esmee en haar vriend zijn uit elkaar

Roos-Sanne

Verdrietig nieuws voor Esmee Ipema, die je waarschijnlijk kent als één van de Terror Twins die mee heeft gedaan aan Ex on the Beach. In oktober afgelopen jaar deelde ze namelijk het nieuws dat ze een nieuwe vriend heeft, maar helaas is hun relatie nu voorbij.

Oh, no: Esmee Ipema en haar vriend zijn uit elkaar

Esmee deelde het verdrietige nieuws via Instagram, nadat een volger vroeg of ze nog bij elkaar waren.

 

Hun relatie

Esmee ontmoette haar (nu ex) vriend elkaar vlak nadat ze uit een relatie van twee jaar kwam. Ze had het met haar ex uitgemaakt omdat ze het singleleven miste, maar ontmoette dus toch iemand die ”haar hart sneller kan laten kloppen”. De naam van haar (ex-)vriend heeft Esmee niet bekendgemaakt. Wel deelden ze in oktober afgelopen jaar een foto van hun samen. Helaas is hun halfjarige romance nu ten einde gekomen, want ze zijn nu definitief uit elkaar.

View post on Instagram
 

 

Instagram

De Terror Twin deelde het verdrietige bericht op Instagram. Tijdens een vragenrondje op haar Stories, vroeg een volger ”Nog samen met je vriend?”, waarschijnlijk omdat de geruchten dat ze uit elkaar waren al een tijdje rondgingen. ”Ik wil hier nu op antwoorden en daarna het liefste niet meer,” begon ze het bericht. ”Er zijn een aantal dingen gebeurd waardoor ik het jammer genoeg zelf heb verpest. Hoe graag we het ook willen, sommige dingen zijn niet meer te herstellen,” vertelt ze. Gelukkig deelt ze ook dat de twee nog wel on good terms zijn. ”Voor mij is hij een heel bijzonder persoon en daarom zal hij ook voor altijd mijn beste vriendje blijven. No hard feelings at all. ❤️” Wij wensen haar in ieder geval heel veel sterkte met haar break up!

Bron: Love Reality

Must reads 👀