News

OMG: de regisseuse van André reageert op de zoengeruchten

Remember een krappe drie weken geleden dat het gerucht dat André zoenend gespot zou zijn met de regisseuse van zijn documentaire de wereld in kwam? De afgelopen drie weken was het stil van beiden kanten. Maar nu heeft de regisseuse gereageerd op de rumours!

Dit is de reactie van André’s regisseuse rondom de zoengeruchten

Laten we zeggen dat ze niet heel blij is met de geruchten die rondgaan…

 

Documentaire

André is al een tijdje bezig met het schieten van de beelden voor zijn documentaire. In de docu laat hij zijn wilde leven zien. De opnames van de documentaire worden in Amerika geschoten, hij vliegt dus regelmatig heen en weer. Het lijkt er alleen op dat filmen niet het enige is wat hij doet in Amerika: hij is namelijk zoenend gespot met de regisseuse van zijn documentaire! En het ergste van alles is nog dat ze een getrouwde vrouw is. Heftig! Het was dan ook voor lange tijd stil rondom de roddels, maar nu heeft de regisseuse er iets over gezegd.

 

Haar reactie

Volgens Cheeru Mampaey zou er niks van die roddels waar zijn. In het Vlaamse blad Dag Allemaal heeft ze op de roddels gereageerd. ”Erg vervelend dat die juice channels zomaar onzin en onjuistheden kunnen verspreiden, want dit verhaal is totaal uit de lucht gegrepen,” vertelt ze erover. Ondanks ze het zelf natuurlijk niet bepaald fijn vindt, vindt ze het ook voor André vervelend. ”Elke dag verschijnt er wel een nieuw verzonnen verhaal.”

Bron: Instagram @reality.fbi

Must reads 👀