News

Temptation’s Jaydi heeft een nieuwe vriend en dit is hem

Kennen jullie Jaydi Dubois uit Temptation Island nog? Je weet wel, dat meisje wat samen kwam met Sonny maar hem vervolgens dumpte via een videoboodschap? Jaydi verliet Sonny voor haar nieuwe liefde Ricky. Maar ook deze relatie hield geen stand. Nu is Jaydi opnieuw gelukkig in de liefde. Wie kan zich deze keer de gelukkige noemen?

Lees ook: OMG: hieruit blijkt dat Rosanna en Niels gewoon nog samen zijn!

Jaydi en Sonny

Jaydi en Sonny gaven zich samen op voor het eerste seizoen van Temptation Island: Love or Leave. Samen probeerde ze erachter te komen of de relatie tussen de twee wel echt meant to be was. Al gauw bleek Jaydi als een blok te vallen voor single Ricky. Ook Ricky vond Jaydi wel een leuke verschijning en de twee werden al gauw verliefd op elkaar. Beiden dachten ze nu échte liefde gevonden te hebben, maar ook deze relatie liep op de klippen. Op 7 januari dit jaar hebben ze besloten een punt te zetten achter hun relatie.

Na de breuk

Jaydi heeft echter niet lang met de breuk gezeten. De blondine is namelijk niet langer vrijgezel! Ze heeft een nieuwe liefde gevonden, als wij reality.fbi mogen geloven. Een jongen genaamd Mick zou het hart van Jaydi hebben gestolen. De twee zijn samen gezien op een festival. Daar maakte ze apart van elkaar een story voor op Instagram. Maar bij de oplettende volgers viel al gauw het kwartje. Mick kan je trouwens kennen van het datingprogramma Take Me Out- Mother Knows Best.

 

Wat weten we over Mick?

Nu ben je vast benieuwd naar Jaydi’s nieuwe lover. Helaas weten wij (nog) niet veel over deze jongen. Op Instagram is te zien dat hij een fulltime levensgenieter is. Hij is vaak te vinden op feestjes en een glas wijn smaakt hem altijd lekker. Verder hebben zowel Mick als Jaydi nog niets van zich laten horen. Dus wat de toekomst ons brengt is nog even afwachten…

Lees ook: OMG: Gaby en Niek weer samen gespot!

Bron: fem-femBeeld: Instagram @jaydidubois

Must reads 👀