Celebs

Bachelors Sanne reageert op haatreacties over Fabrizio

Al vanaf de eerste aflevering lijkt Bachelor Fabrizio onder vuur te liggen. Dit heeft vooral te maken met het aantal meiden waarmee hij kust in de afleveringen. Kijkers van het programma twijfelen hierdoor aan zijn oprechtheid, waardoor hij veel haatreacties over zich heen krijgt. Deelneemster Sanne is het alleen niet eens met de reactie van het publiek.

Bachelors Sanne neemt het publiekelijk op voor Fabrizio

Nadat Fabrizio zelf al meerdere keren heeft gereageerd op de haatreacties, neemt nu ook deelneemster Sanne het voor de Bachelor op.

Fabrizio’s gedrag

Veel mensen zijn het niet eens met hoe Fabrizio zich gedraagt tijdens de Bachelor. Hij heeft namelijk al met meerdere meiden gezoend, en er zijn ook al een paar deelneemsters op een vervelende manier naar huis gegaan. Het was zelfs zo erg, dat één van de deelneemsters een roos heeft geweigerd! Dit is de allereerste keer dat dat ooit in de Bachelor is gebeurd. Maar nu neemt deelneemster Sanne het voor de Bachelor op, volgens haar zijn alle haatreacties namelijk niet terecht.

Instagram

Via Instagram nam ze het voor Fabrizio op. Ze had een vraagsticker in haar verhaal gezet, zodat volgers haar vragen konden stellen. ”Wat vind je van al het negatieve commentaar dat Fabrizio ontvangt?” vroeg één van haar volgers. Daar had ze een duidelijke mening over! ”Om het zacht uit te drukken, ik vind het echt onzin,” vertelt ze erover. ”Ik heb Fabrizio leren kennen als een oprecht, eerlijk en mooi persoon.” Ook vertelt ze dat zij van mening is dat intimiteit nou eenmaal bij het programma hoort. ”Ik vind het heel jammer dat mensen zo kortzichtig en simpel zijn. Gebrek aan intelligentie noem ik dat.” Duidelijke taal!

Beeld: De Bachelor België