News

Baby news: Maradonnie krijgt tweede kindje!

Leuk nieuws voor rapper Donnie en zijn vriendin Lois: ze krijgen namelijk een tweede kindje! Ze hebben samen al een tweejarig zoontje, Odín Donny, maar nu is er een tweede op komst. Hoe leuk?! Via Instagram maakte hij het leuke nieuws bekend.

Cute: Donnie en zijn vriendin Lois krijgen een tweede kindje!

Supergoed nieuws voor Donnie en zijn vriendin: ze zijn namelijk in verwachting van hun tweede kindje! Wij feliciteren het stel!

Eerste kindje

In februari 2020 kregen Donnie en Lois hun eerste kindje. Dit maakten ze in september 2019 bekend op hun Instagram. Donnie plaatste toen een foto van de echo, met de caption: ”Lieve mensies, ik mag ‘t eindelijk naar buiten brengen. Jullie kennen mij als Maradonnie maar binnenkort luister ik ook naar de naam Pappadonnie. Donnie Jr 💙👶🏼 release date Februari 2020. Ik heb me nog nooit zo gelukkig gevoeld 😍”. Op zijn Instagram deelt hij dan ook regelmatig foto’s van hun schattige zoontje. En goed nieuws: binnenkort komt er een kleintje bij!

Lees ook: Famke Louise: “Samenwerken met Bizzey maakte mij niet gelukkig”

Tweede kindje

De ouders zijn nu namelijk in verwachting van hun tweede kindje! Ook dit nieuws werd vol enthousiasme op Instagram gedeeld. ”Lieve mensiesss, eindelijk mag ik het zeggen 😍 Baby nummer 2 is on the way 👶🏼 Release date Augustus 2022 😂🥰❤️,” schreef hij bij de post. Ze lijken er dus al helemaal klaar voor te zijn!

Al zijn volgers laten enthousiaste reacties achter op de post van Donnie. Ook veel BN’ers feliciteren het stel met de gezinsuitbreiding. Britt Dekker, Juvat Westendorp, Jinek, Bridget Maasland en nog veel meer mensen reageren enthousiast op de post van Donnie. En ook wij feliciteren het stel, natuurlijk! 

Lees ook: Alles wat je moet weten over de mega knappe vriendin van Cole Sprouse