Films & Series

What! Zo ziet Twilight eruit zonder de blauwe filter

Okay, we gaan je nu iets heel schokkends laten zien. Iedereen kent de populaire films ‘Twilight’ wel toch? Nou, echte kenners weten dat de films niet echt zo somber zijn gefilmd. Over de film is namelijk in de edit een zogeheten ‘blauw filter’ geplaatst. Dit zorgt voor de spannende, dramatische look van de film.

Film v.s. Real life

Na de uitleg over de filter ben jij vast benieuwd geworden naar het beeld zonder deze blauwe gloed. Trust us: je kan de films nu nooit meer normaal kijken zodra je het hebt gezien. Het lijkt gewoon alsof de acteurs in real life gekke houdingen aannemen. In de foto hieronder zie je een shot uit een film zonder de filter.

Commentaar

Vind jij dit er ook zo apart uitzien? De mensen in de reacties vinden dit net zo raar als wij. Zo laat een twitteraar dit weten: “Laten we allemaal Catherine Hardwicke bedanken voor haar visie, de schemering ziet er zoveel beter uit met de blauwe tint.” Wij zijn het daar volledig mee eens. Een ander comment het volgende: “Door het gebrek aan de tint lijken ze op theaterkinderen die in het park aan het repeteren zijn voor hun toneelstuk van Twilight.”

Zonder filter ziet het er maar gekkig uit. Hallelujah, dat iemand heeft besloten om deze filter eroverheen te zetten, anders waren de films waarschijnlijk een grote flop geweest!

Bron: Verradelijk