Beauty

Dit zijn dé haartrends van de zomer van 2022!

Roos-Sanne

Het is weer lente, dus dat betekent dat we alvast naar de trends voor de zomer moeten kijken! Alles gaat nog voorbijkomen: van kledingstukken tot de leukste kleuren, maar voor nu houden we het bij de haarstijlen. Deze haarstijlen zijn de komende zomer he-le-maal hot!

5 haarstijlen die deze zomer helemaal hot zijn

Als je haar maar goed zit, toch?

 

1. Stijl

Sommigen van ons zijn geboren met compleet glad en stijl haar. Die mensen hebben geluk, want dit is helemaal in komende zomer! Mocht je daar niet mee geboren zijn is de stijltang altijd een goede optie. Krijg je daar nou pluizig haar van? Gebruik dan één van deze oliën die jij waarschijnlijk al in huis hebt ;).

 

2. Messy curls

Deze is voor de ladies die juist geboren zijn met een prachtige bos krullen: de messy curls zijn namelijk helemaal terug! Je kan deze effortless look krijgen door je kapper je haar in heel veel verschillende laagjes te laten knippen. Hierdoor krijg je lekker springerig haar met veel textuur. We are loving it!

 

3. Bob

De bob is al een tijdje weer helemaal hot, dus ook nu gaan we ‘m weer lekker veel zien! Het fijne aan deze look in de zomer, is dat je haar lekker kort is. Daardoor heb je niet dat enorm warme dekentje in je nek. Dat is ook niet fijn, toch? Heb je al een normale bob, en wil je het eens een keertje nét wat anders? Ga dan voor de boyfriend bob!

 

4. Half up, half down

Ook dit is een haarstijl die we al heel lang zien: de half up, half down haarstijl. Hierbij hou je je haar lekker weg uit je gezicht, en het ziet er ook nog eens superleuk uit: een win-win! Een half up, half down haarstijl kan je variëren van een leuk knotje tot een staart tot een mooie vlecht; alles is mogelijk!

 

5. Claw clip

Nog zo’n multifunctionele haarstijl. Lekker makkelijk om je haar uit je gezicht te houden, ziet er mega stylish uit en je kan het bij bijna elke outfit wel dragen: de claw clip natuurlijk! Hoeveel heb jij er al in je collectie? 

Bron: Cosmopolitan

Must reads 👀