Celebs

Zo goed passen Dee en Lars bij elkaar volgens de sterren

Sommige sterrenbeelden zijn een match, anderen helaas niet. Ondanks jullie misschien volgens je horoscoop niet perfect bij elkaar passen, moet je het natuurlijk wel met een korreltje zout nemen ;). Je kan altijd van elkaar leren. Dit is hoe goed Dee en Lars bij elkaar passen volgens hun sterrenbeeld!

Zo goed matchen Dee en Lars volgens hun sterrenbeeld

Dee is op 5 september jarig; ze is dus een Maagd. Lars die op 1 juni jarig is, is een Tweelingen. Let’s find out!

 

Persoonlijkheid

De Maagd en Tweelingen worden beheerst door dezelfde planeet: Mercurius. Dat betekent dat ze over het algemeen hetzelfde over dingen nadenken. Ze zijn allebei enorm intelligent, maar door de invloeden van hun sterrenbeelden drukken ze zich wel op verschillende manieren uit. De Tweelingen heeft snel de neiging om iemand te onderbreken of om een beetje vage antwoorden te geven, wat de Maagd wel kan irriteren. Dit komt omdat de Tweelingen een veel onstandvastiger karakter heeft, terwijl de Maagd juist veel preciezer is. Waar de Tweelingen de ideeën bedenkt, moet de Maagd ze juist uitvoeren. Gelukkig heeft de Maagd het geduld, wat de Tweelingen juist ontbreekt!

 

Lees ook: Zo goed matchen Juultje en Koen gebaseerd op hun sterrenbeeld!

 

Liefde en relaties

Als het aankomt op flirten, liefde en relaties zijn de twee ook nog wel verschillend. De Tweelingen houdt er namelijk van om er lekker op los te flirten en bedenkt altijd nieuwe ideetjes om op iemand af te stappen. De Maagd daarentegen kiest degene waar hij/zij op afstapt veel nauwkeuriger. Ook plannen zij het complete gesprek nog voordat het heeft plaatsgevonden. Daarnaast houden zij eigenlijk helemaal niet van flirten, en vinden ze het ook niet fijn als iemand met hun komt flirten. In een relatie is de Maagd dan ook op zoek naar vastheid, terwijl de Tweelingen het juist heel fijn vindt om spontane dingen te gaan doen. Daarbij komt ook nog dat de Tweelingen een enorm flirterig karakter heeft, waardoor het snel kan overkomen alsof hij aan het flirten is. Dit kan voor spanningen tussen de twee zorgen.

 

Conclusie?

De Tweelingen en Maagd zijn nogal verschillend van elkaar. Waar de Tweelingen veel chaotischer en impulsiever is, is de Maagd veel serieuzer en geordend. Samenwonen kan dan ook een probleempje worden: de Tweelingen laat overal troep achter, terwijl de Maagd van een opgeruimd huis houdt. Hebben ze dan wel genoeg overeenkomsten om hun relatie te laten werken? Wij zijn ervan overtuigd dat de twee goed van elkaar kunnen leren, en ze er samen wel uitkomen!

Beeld: Instagram @dee

Must reads 👀