Celebs

Wow! Sylvie Meis ondergaat cosmetische ingreep voor opnames Love Island

Love Island Nederland wordt gepresenteerd door beauty Holly Brood. Maar zij is niet de enige Nederlandse die dit programma mag presenteren. Onze trots Sylvie Meis mag zich al jarenlang de presentatrice van Love Island Duitsland noemen, en zo ook weer dit seizoen is ze verkozen tot host van deze bekende love show. Om dit seizoen ook weer tiptop op het beeldscherm te verschijnen, is ze net voordat de opnames beginnen nog snel een cosmetische ingreep ondergaan. 

 

Sylvie Meis ondergaat cosmetische ingreep voor opnames Love Island

Sylvie Meis staat naast haar look ook bekend om haar gezonde levensstijl. Ze sport veel, drinkt heel veel water en eet super healthy! Je zou denken dat deze beauty geen hulp nodig heeft, echter heeft ze toch besloten om voor een kleine touch-up in de stoel bij de Duitse arts Dr. Emi Arpa te gaan liggen. Hier heeft ze haar lippen wat laten opspuiten, haar gezicht wat strakker laten trekken en natuurlijk wat andere puntjes op de ‘i’ gezet. 

 

40 and beautiful! 

Als wij er op ons veertigste nog zo bij mogen lopen teken wij daar direct voor. Naast het feit dat Sylvie heel goed voor zichzelf zorgt, is ze ook openhartig over het feit dat haar looks niet alleen een kwestie van goede genen zijn. Ze helpt de natuur graag dus een handje met wat cosmetische ingrepen en een filler hier en daar. Was ook wel too good to be true dat iemand zo perfect een jaartje ouder kan worden 🙂

 

Bron: FEM FEMBeeld: Instagram @sylviemeis