Celebs

Famke Louise: “Samenwerken met Bizzey maakte mij niet gelukkig”

Roos-Sanne

Back in the days, in 2017, bracht Famke Louise haar eerste nummers uit! Ze zat op dat moment onder het label van Bizzey, maar ze verliet zijn platenmaatschappij al snel voor die van Ali B. Waarom ze dit heeft gedaan was lange tijd onduidelijk, maar nu heeft ze voor het eerst haar kant van het verhaal verteld. 

Famke Louise vertelt waarom ze het label van Bizzey – zo snel – verlaten heeft

Niet lang nadat Famke haar eerste nummers dropte onder het label van Bizzey, verliet ze het label en ging ze bij Spec. Nu heeft ze eindelijk vertelt waarom.

 

Haar leven nu

Het leven van Famke Louise lijkt nu de goede kant op te gaan: ze heeft al een tijdje een relatie met Denzel Slager, en ze hebben sinds 2 maanden een zoontje! Dingen zijn alleen niet altijd zo mooi voor de zangeres geweest. Ze is namelijk op de middelbare school heel erg gepest, en heeft ook van het internet een flinke lading met negatieve reacties over zich heen gekregen. Ook leek er voor een lange tijd iets voorgevallen te zijn tussen haar en rapper Bizzey.

 

Niet vriendschappelijk

Wat er precies tussen Famke en Bizzey is voorgevallen, was de afgelopen 5 jaar (ja, zo lang al!) niet duidelijk. Er werd wel gespeculeerd dat ze niet bepaald als vrienden uit elkaar waren gegaan, maar wat er nou precies was gebeurd heeft nooit iemand verteld. Dit heeft ze nu (eindelijk) bevestigd in de nieuwe aflevering van GEROEZEMOES.

 

Genieten van het leven

In de nieuwste aflevering van GEROEZEMOES, een podcast van Farwynotsawry, vertelt Famke openhartig over wat er tussen de twee is gebeurd. Wanneer Farja aan Famke vraagt of ze nog on good terms is met de rapper, aarzelt ze bij het geven van haar antwoord. ”Ik heb wel echt gelijk de handdoek in de ring gegooid. Gewoon echt ijskoud,” vertelt ze erover. ”Ik wilde juist eindelijk gaan genieten van mijn leven, omdat ik me zolang zo rot heb gevoeld. Ik wilde zo graag genieten van alles wat leuk was aan het muziek maken, het optreden, de videoclips maken en naar de studio gaan. Dat stukje genieten kon ik op een gegeven moment gewoon niet doen.”

 

Daarnaast vertelt ze ook dat het samenwerken met Bizzey haar niet gelukkig maakte. ”Als je van hot naar her aan het vliegen bent, bijna niet aan eten toe komt en niet eens een middagje naar de stad kan om een lippenstift te kopen, dan is het leven niet meer leuk. Dan ben je een machine die maar doorgaat en dan kun je ook niet genieten van je successen.”

Wel geeft ze aan dat ze Bizzey niks kwalijk neemt. ”Als ik op dat moment anders in het leven had gestaan, had ik het misschien wel getrokken.” Ook vindt ze dat ze op dat moment eigenlijk te jong was voor het leven dat ze toen leidde. ”Op dat moment ben je jong en ben je bezig met hele andere zaken. Dat vergeten mensen af en toe wel, dat je gewoon een jonkie bent.”

Bron: Cosmopolitan

Must reads 👀