Celebs

Dit is de vrouw voor Rijk Hofman volgens zijn sterrenbeeld

Rijk Hofman kennen we natuurlijk allemaal van zijn YouTube kanaal, zijn presentatieklussen en de BROERS Podcast. Naast het feit dat hij ontzettend getalenteerd is, blijven zijn goede looks ook niet onopgemerkt. Het lijkt erop dat Rijk na een tijdje weer single is, echter wil het hem nog niet lukken met het vinden van de perfecte match. Hoogstetijd dat wij hem een handje gaan helpen en de perfecte vrouw adviseren op basis van zijn sterrenbeeld. 

 

Dit is de perfecte vrouw voor Rijk volgens zijn sterrenbeeld 

Rijk is eind april jarig wat betekent dat hij een stier is. De stier wordt geregeerd door Venus, en staat daarom bekend als één van de meest sensuele en liefdevollen sterrenbeelden. Toch kan hun aardeteken-energie voor hevige discussies zorgen. Perfecte match voor Rijk? Een maagd of een kreeft. 

 

Maagd

Een maagd en een stier liggen in een relatie op basis van principes goed op een lijn. Zo vinden ze stabiliteit belangrijk, hechten ze veel waarden aan een betrokken partner en lossen ze problemen graag rationeel met elkaar op. Daarnaast zijn een maagd en stier beide lichamelijk ingesteld; zo houden ze ervan om hand in hand over straat te lopen en dicht tegen elkaar aan te kruipen op de bank. Dus Vergo’s mocht je indruk willen maken op Rijk; stel een date voor waar jullie nader tot elkaar komen. Fireworks gegarandeerd. 

Kreeft

Een kreeft is een goede match voor een stier. Dit omdat zij net als jij betrouwbaar is, maar jouw koppigheid aan kan door hun zachte en zorgzame karakter. Waar ze beide niet van veranderingen houden, zal de kreeft door haar volhardendheid niet snel loslaten. Een kreeft zal Rijk als begripvolle, geduldige, trouwe stier dus heel gelukkig maken. Wil je dus Rijk omver blazen bij een eerste ontmoeting? Toon je kwetsbaarheid om hem helemaal in te pakken 🙂

 

 

Beeld: Instagram @rijkhofman

Must reads 👀