Celebs

Wow: aan dit spicy programma deed Bachelors Vanessa eerder mee

Vanessa van de Bachelor België kennen we natuurlijk als een nette dame, maar kennelijk heeft ze eerder al meegedaan aan een vrij spicy programma! Waar de Bachelor een redelijk classy manier is om de liefde te vinden, heeft ze het eerder op een heel andere manier geprobeerd. 

Dit is het spicy programma waaraan de Bachelors Vanessa eerder mee heeft gedaan

Ze heeft al op een compleet andere manier geprobeerd de liefde te vinden… Heftig!

 

Vanessa Persoons

De 33-jarige beauty Vanessa komt oorspronkelijk uit Brugge, een stad in België. Ze is helemaal into de spiritualiteit, en houdt van yoga en meditatie. Aan het begin van het programma heeft ze al aangegeven dat Fabrizio volledig haar type is, zowel qua innerlijk als qua uiterlijk. Volgens haar zouden ze dan ook een goed team kunnen vormen. ”Een gezin dat het persoonlijke leven en het werkleven feilloos en vooral probleemloos kan combineren,” vertelt ze erover. Of ze dat ook met elkaar gaan vinden, moeten we nog even afwachten!

Lees ook: OMG, Fabrizio is gespot met deze oud-Bachelor deelneemster

 

Uit De Kleren

Nu kunnen we van Vanessa genieten in een stijlvol, romantisch programma, maar dat is niet de eerste poging die ze waagde om haar ware liefde te vinden. Vanessa heeft namelijk meegedaan aan het Belgische programma Uit De Kleren! In deze datingsshow worden twee vreemdelingen aan elkaar gekoppeld, en leren ze elkaar kennen in hun ondergoed! Zoals wel duidelijk is, was dit programma geen succes voor haar. Nu is ze dan ook druk bezig om het hart van Bachelor Fabrizio te veroveren!

Lees ook: OMG, Fabrizio heeft Phaedra na de Bachelor nog geappt

Bron: GraziaBeeld: De Bachelor België