Travel

Fun: Je kan nu via Google Maps je eigen bucketlist maken

Tegenwoordig kan je niet meer zonder de app Google Maps. En ook al denk jij dat je ondertussen alle ins en outs weet, hebben wij nu toch iets wat jij nog niet wist (wij namelijk ook nog niet). Je kan al jouw favorieten hotspots opslaan in de app. Zo kan je ook een persoonlijke bucketlist aanmaken. Lees snel door om erachter te komen hoe het werkt.

Update Google Maps

Als jij een citytrip gaat maken met je vrienden is er vast wel iemand die jou kan vertellen waar het beste koffietentje staat. Maar wat nou als diegene dat favo plekje kan toevoegen in Google Maps, dan kan je het altijd terugvinden! Nu komt de app dus met een heel fijne update!

Lees ook: Deze 7 functies van Spotify ken jij sowieso nog niet

Je eigen bucketlist maken

Nu vraag je je misschien af, wat is die handige update dan? Nou dat ga ik je eens haarfijn uitleggen. Vanaf nu kan je in de app Google Maps drie soorten lijstjes bijhouden: Jouw ‘favorieten’, ‘plekken met een ster’, en ‘daar wil ik ooit heen’. Dit is echt ideaal voor de dagelijkse gebruiker van de app. Heb jij toevallig nog een lekker pannenkoekenhuisje zien staan, waar je altijd nog eens zou willen eten? Voeg die dan toe aan je bucketlistlijst. En was die pannenkoek toen zo lekker dat je die altijd wel kan eten? Voeg hem dan toe aan favorieten.

Ook kan je kiezen voor een optie om de lijsten te delen met je volgers of vrienden. Dit doe je heel gemakkelijk gewoon via een linkje.

Hoe het werkt? Klik in de app op een locatie die je nog wil bezoeken, en klik vervolgens op ‘saven’. Deze kan je dan toevoegen aan één van je lijsten, bijvoorbeeld ‘bucketlist’.

Lees ook: Deze 12 situaties herken je als je totaal geen richtingsgevoel hebt

 Het meest geweldige is nog wel dat je bewaarde locaties een kleurtje krijgen in de maps. Zo zie jij gemakkelijk zodra je de maps opent waar je de buurt bent. Zo ben jij altijd op de hoogte en heb je je hotspots zo uitgespeeld. Handig toch?

Bron: VanceBeeld: Netflix