Celebs

Alles wat je moet weten over de mega knappe vriendin van Cole Sprouse

Roos-Sanne

Cole Sprouse is één van onze favoriete (en superknappe) acteurs, en één van de sterren die Riverdale compleet maken. Maar sinds zijn breuk met collega-actrice Lili Reinhart, is hij een beetje vaag geweest over zijn liefdesleven. Dus wie is nou zijn vriendin? En wat weten we over haar?

Cole Sprouse heeft een superknappe vriendin; dit is ze

Nu Cole Sprouse heeft aangekondigd te willen stoppen met Riverdale, is het natuurlijk niet de bedoeling dat we hem compleet uit het oog verliezen! Daarom duiken wij even lekker in zijn privéleven ;).

 

Ari Fournier

Hoewel er niet lang na de break up met Lili geruchten rondgingen dat hij met Reina Silva aan het daten zou zijn, is dit nooit bevestigd. Wat inmiddels wel bevestigd is, is zijn relatie met het blonde (hoe kan het ook anders!) model Ari Fournier. De 23-jarige vrouw komt van origine uit Canada, maar woont op dit moment in zowel New York als Los Angeles; a dream, right? 

 

Carrière

Ari heeft een nogal indrukwekkende carrière! Ze zit bij meerdere modellenbureaus, waaronder The INDUSTRY Model Mgmt LA (in Los Angeles), Ford Models (in New York, Paris, Los Angeles, Chicago, Miami en São Paulo) en Premier Model Management (in Londen). Pretty impressive! Daarnaast doet ze het op haar Instagram ook goed; ze heeft op dit moment namelijk 266 duizend volgers!

 

Dit zijn wat leuke kiekjes die het model op haar Instagram heeft gedeeld:

View post on Instagram
 

View post on Instagram
 

View post on Instagram
 

She’s absolutely stunning, right?!