News

OMG: huwelijk Jan Smit was bijna gestrand door affaire met Maan!

Afgelopen jaar kwam Jan Smit veel in het nieuws, omdat hij ruzie zou hebben gehad met zijn zus Monique. Het zou zelfs zo erg zijn geweest, dat de twee niet meer met elkaar spraken. In de Telegraaf reageerde hij op alles en zei hij dat het allemaal minder erg was dan het leek. Maar nu komen er dingen naar boven die tóch het tegendeel bewijzen!

Wow, Jan Smits huwelijk was bijna voorbij door affaire met Maan

Liza, zijn vrouw, zou de twee in bed betrapt hebben… Heftig!

 

Affaire met Maan

In 2020 kampte de zanger met een burn out. Hij zou toen tijdelijk uit huis zijn gegaan, om therapie in Spanje te krijgen. Volgens hem was deze therapie succesvol, en is hij bijna volledig herstelt. Maar volgens het juicekanaal op Instagram @reality.fbi zou de buurvrouw van Jan Smit bevestigd hebben dat dit niet waar was. Zijn vrouw, Liza, zou hem namelijk in bed betrapt hebben met Maan en hem het huis uitgezet hebben! De therapiesessies waren dus niet alleen bedoeld om de burn out van Jan te behandelen, maar ook om zijn huwelijk te redden! Dit verhaal is echter nooit bevestigd door Jan, Liza of Maan. Het blijft – voor nu – dus gewoon bij een gerucht!

Lees ook: Omg, met deze tips heb jij binnen no-time een zichtbare sixpack!

 

Ruzie met zus

Afgelopen jaar kwam Jan Smit ook in het nieuws omdat hij ruzie zou hebben met zijn zus, Monique. Het leek erop dat het zo heftig was, dat ze het contact tijdelijk verbroken hadden. Ondanks Jan Smit ontkende dat het zo heftig was, lijkt het erop dat dit wel het geval was. Dit zou zijn gekomen omdat beide zussen de kant van Liza hadden gekozen, en zich tegen Jan hadden gekeerd. Maar ook dit verhaal heeft niemand bevestigd; het blijft bij speculatie en geruchten.

 

Het huwelijk nu

De therapie lijkt wel goed geholpen te hebben, want volgens Jan is zijn huwelijk weer helemaal herstelt. ”Ik maak het ontbijt, we gaan samen fietsen of de hond uitlaten… Doordat we weer meer dingen samen doen, groeien we vanzelf weer dichter naar elkaar toe,” vertelt de zanger aan het Vlaamse blad Dag Allemaal. Ook zou zijn band met zijn kinderen veel beter zijn geworden. Eerst kocht hij veel cadeautjes voor ze om het goed te maken dat hij zoveel weg was, maar de aandacht die ze nu door het thuiszitten van hun vader krijgen vinden ze veel fijner! ”Wat ik met hen heb gemist, kan ik nooit meer inhalen. Ik kan alleen maar extra genieten van de tijd die ik nu met hen kan spenderen,” vertelt hij erover.

 

Lees ook: 5 meest voorkomende dromen (en wat ze betekenen)

Bron: Ditjes en Datjes | Showmag | Reality FBI