Celebs

Zo goed matchen Juultje en Koen op basis van hun sterrenbeeld

Mocht je het nieuws gemist hebben: Juultje Tieleman heeft haar relatie met Koen van Heest bekendgemaakt! Maar hoe goed passen ze eigenlijk écht bij elkaar? Daar gaan wij naar kijken, op basis van hun sterrenbeelden! Om te beginnen: Koen is een Tweelingen, en Juultje een Kreeft. Let’s find out!

Zo goed passen Juultje en Koen bij elkaar volgens de sterren

Elk sterrenbeeld heeft goede en minder goede kanten. Daardoor kan je soms, ook in een relatie, flink botsen. Hoe gaat dit verlopen tussen Juultje en Koen?

 

Hoe goed passen de Tweelingen en Kreeft bij elkaar?

Op dit vlak zijn de Tweelingen en Kreeft eigenlijk best wel verschillend. De Tweelingen denkt rationeel en handelt op basis van de feiten. De Kreeft daarentegen handelt op basis van gevoel en intuïtie. Daarbij kan de gevoelige Kreeft het nogal moeilijk vinden om haar gevoelens goed te communiceren, terwijl de Tweelingen daar juist geen moeite mee heeft. Op die manier kunnen ze wel van elkaar leren: de Tweelingen kan de Kreeft leren om beter en duidelijker te communiceren, en de Kreeft kan de Tweelingen leren om dingen wat rustiger aan te doen. 

De Tweelingen is een flirterig, avontuurlijk sterrenbeeld die actie nodig heeft om dingen spannend en levendig te houden. De Tweelingen heeft een mega slecht geheugen, want die gedachten zijn altijd all over the place. Daarnaast is de Tweelingen altijd wel ergens mee bezig en kan die niet stoppen met praten! De Kreeft daarentegen is veel zachter en verzorgend, die waarde hecht aan de kleine dingen. Ook vindt de Kreeft het belangrijk dat hun partner speciale gelegenheden – jubilea, verjaardagen, etc. – onthoud. De Kreeft heeft ook heel sterk de neiging om hun partner te verzorgen en vertroetelen, wat voor de Tweelingen een beetje verstikkend over kan komen. 

 

Conclusie?

Het komt erop neer dat ze allebei compleet andere levensstijlen hebben. De Kreeft heeft vaak behoefte aan vastheid en weten wat hun te wachten staat. De Tweelingen is juist veel impulsiever en kan nú besluiten om over 10 minuten iets spannends te gaan doen. Hoewel je zou denken dat dit dus eigenlijk geen goede match is, kunnen ze elkaar hierin juist versterken: de Kreeft kan leren om vrijer en avontuurlijker te leven, en de Tweelingen kan leren wat emotioneler, opener en vaster te leven. Balance, baby!

Must reads 👀