Celebs

Hi, handsome: zo ziet de mega knappe Anthony Bridgerton er in het echt uit

Roos-Sanne

Er zijn drie redenen waarom we Bridgerton kijken: de geweldige jurken, de prachtige locaties en de mega knappe mannen. Eén van die knappe mannen is Anthony Bridgerton. Maar sommige acteurs zijn on screen superknap, maar off screen zien ze er heel anders uit. ‘’Niet helemaal mijn ding’’, zeggen we dan ;). Maar hoe zit dat met Anthony Bridgerton?

Dit is hoe Anthony Bridgerton er in het echt uitziet

Dat valt zeker niet tegen, hoor 😉

Jonathan Bailey

Wij kennen ‘m vooral als Anthony Bridgerton, maar hij heeft natuurlijk ook nog een echte naam ;). Dit is Jonathan Bailey. De 33-jarige acteur komt uit Wallingford: een klein stadje in het Britse Oxfordshire. Hij is als jongste broertje opgegroeid met 3 andere broers en zussen. Jonathan heeft geen bevestigde relatie, maar er gaan heel veel roddels en geruchten rond dat hij een relatie zou hebben met James Ellis. Hij is dus waarschijnlijk van de markt, én hij valt niet op vrouwen. Sorry, ladies!

Voordat hij zijn rol in Bridgerton te pakken had, heeft hij ook nog bijrollen gespeelde in andere films, series en zelfs een paar musicals. En wat heb je nodig voor een rol in een musical? Juist, zangtalent! Hij is dus niet alleen superknap, maar kan ook nog goed zingen. Maar ondanks al zijn bijrollen, kwam zijn échte doorbraak wel door de rol van Anthony Bridgerton.

Watch on YouTube

Nu hebben we goed nieuws voor iedereen die ook he-le-maal over hem weg zwijmelt in Bridgerton: hij is in het echt namelijk net zo knap! Kijk maar eens naar zijn Instagram kiekjes.

View post on Instagram
 

View post on Instagram
 

View post on Instagram
 

Beeld: Bridgerton