Celebs

Heavy! Famke Louise gestopt met school door pesterijen

Rapper Famke Louise kennen wij natuurlijk niet alleen van haar songs. Heel wat jaren geleden was zij vaak te zien in de YouTube video’s van haar ex Tim. En op je zestiende bekend worden door die gekke YouTube video’s tja, dat heeft niet alleen maar positieve punten. Sterker nog, Famke is behoorlijk gepest, en stopte daardoor zelfs met school.

Lees ook: Wow: DJ Wef van Ronnie Flex beschuldigt Famke Louise van stelen naam

Gepest door YouTube video’s

In het programma ‘Geroezemoes’ van RUMAG sprak Famke openhartig over deze moeilijke periode in haar leven. Ze had een hele zware schooltijd en besloot door al dat gepest op haar zestiende te stoppen met school.

Lees ook: Bizar: Famke Louise en Denzel Slager niet veilig in hun eigen huis

Jullie kunnen je vast nog wel de prankvideo’s van Tim herinneren. Deze pakte vaak niet goed uit. Door haar relatie met Tim werd ze vaak betrokken in het maken van deze video’s. Op school was het dan ook zeker geen pretje voor Famke. Omdat ze zoveel haat kregen op de video’s, werd ze op school ook nog eens erg gepest.

Dat pesten ging van kwaad tot erger. “Op een gegeven moment kwam de haat naar school en gingen mensen op mij spugen in het trappenhuis. Dat is de reden waarom ik ben gestopt met school en volledig voor mijn carrière ben gegaan”, deelt ze. “Ik heb er nog nooit zo over kunnen praten.”

Een tweede kans

School was duidelijk niets voor Famke. Toch gaf ze de hoop niet op en probeerde ze een jaar na alle pesterijen de opleiding schoonheidsspecialiste te doen. Daar viel de ‘haat’ redelijk mee. Daar had ze meer ‘fans’ die haar graag even kwamen bewonderen. “Daar had ik juist last van mensen die op de deuren gingen bonken en dat ze me volgden naar het lokaal. Dat ze obsessief zijn van: oh, Famke Louise zit op onze school en ik moet zo dicht mogelijk bij haar in de buurt komen.”

Ook laat de rapper weten dat er in de pauzes telefoons in haar gezicht geduwd werden. Toen kwam het besef: school was niets voor haar. Wel laat ze weten dat ze graag haar diploma had willen halen. “Het werd me onmogelijk gemaakt. Dat was jammer”, deelt Famke.

Bron: rtlboulevard.nlBeeld: Instagram @famkelouise_

Must reads 👀