News

OMG: Wesley Sneijder gaat met de vriendin van Sarah van Soelen

Het lijkt erop dat Wesley Sneijder een nieuwe vriendin heeft, namelijk Steffy Heruer! Ze zijn meerdere keren samen gespot, en zouden zelfs na een etentje samen naar huis zijn gegaan. Wij zien hier alleen één mogelijk obstakel: Wesley is een familievriend van André Hazes, en Steffy is een vriendin van Sarah van Soelen! 

Wesley Sneijder is meerdere keren gespot met Steffy Heruer; zijn ze aan het daten?

Wesley heeft de hoop op het fixen van zijn relatie met Yolanthe opgegeven, lijkt het. Hij schijnt namelijk te daten met Steffy Heruer!

 

Wesley Sneijder en André Hazes

Sinds de breuk met Yolanthe heeft Wesley zijn prioriteit gefocust op het redden van hun huwelijk, maar de laatste tijd wordt Wesley Sneijder steeds vaker met André Hazes gezien. Wesley is dan ook een vriend van de familie Hazes, maar we weten allemaal dat André the life of the party is, en veel knappe, vrijgezelle dames kent.

 

Gespot met Steffy Heruer

Wesley zou nu al meerdere keren gespot zijn met Steffy Heruer: een vriendin van Sarah van Soelen. De twee zouden voor het laatst gezien zijn tijdens een etentje met onder anderen Rachel Hazes, de ex-vrouw van Klaas Otto én haar dochter. Maar twee weken geleden zouden ze ook al samen in Den Bosch gespot zijn. Het lijkt er dus op dat Wesley eindelijk over Yolanthe heen is!

Dit is hoe Steffy eruitziet:

Bron: Showmag