Food

Time to eat! Dit eet Hailey Bieber op een dag

Denk jij dat alle modellen zich aan een streng dieet moeten houden? Hailey Bieber bewijst het tegendeel. Haar favo snack is namelijk de pizza-toast! Op haar TikTok deelt ze dan ook het recept. Vraag jij je af wat de vrouw van Justin Bieber nog meer eet? Dan ben je hier op het juiste adres. Wij geven je een sneakpeek in het eet-en drink schema van Hailey Bieber.

Lees ook: Dit is de (betaalbare) beauty routine van Hailey Bieber

Voor eventjes vegan

Hailey vindt het wel lekker om af en toe eens te kokkerellen. Zo maakt ze voor haar man dus wel eens de pizza-toast. Toch heeft ze al eerder laten weten dat ze meer wil experimenteren met vegan recepten. Toen in de wereld een aantal jaar geleden een pandemie begon, is het model zo’n twee maanden vegan geweest. De conclusie: “Ik voelde me fantastisch en had veel energie, maar het is niet iets voor mij”, laat Hailey Bieber weten. Ook laat de blondie weten dat ze nu niet elke dag plantbased eet. Ze haalt haar neus niet op voor een lekker stuk vlees, maaarr ze probeert het wel iets minder te eten. “Ik eet nu meer vis, groenten en linzen”, laat het model weten.

Ook is Hailey een echte sushi-lover! Op haar Instagram deelt ze dan ook wat haar favo sushi is: de tuna roll! Heerlijk!

Gezond, maar niet altijd

Je zal toch denken dat zo’n topmodel als Hailey zich strikt aan alle regels moet houden. Hailey laat zelf weten dat ze zo gezond mogelijk probeert te eten, maar dat ze af en toe ook een cheatday heeft. Mood! Als ze zo’n dag heeft waarop ze mag eten wat ze wil, doet ze dat ook! “Als ik wakker word en zin heb in pannenkoeken, ga ik ook pannenkoeken eten. Als ik een cheeseburger wil, eet ik die. Wil ik frietjes? Dan eet ik die ook.” Krijg jij nu ook zo’n honger?

Healthy day

In the end probeert de blondine zoveel mogelijk gezonde dingen te eten. Ze vindt het dan ook belangijk om de dag goed te beginnen met een stevig ontbijtje. Meestal eet Hailey met havermout of een lekker eitje. Ook is ze -net als ons- niet vies van een lekkere fruit-smoothie.

Middageten

Jaja, ook Hailey is een mens die honger heeft in de middag. Als lunch kiest ze dan meestal een salade, een visje of verse groente. Soms een lekkere boterham. Ook laat het model weten dat ze niet veel gluten eet. Is dit dan haar geheim!?

Avondeten

‘S avonds eet Hailey een beetje hetzelfde als voor de lunch. “Ik eet vaak iets met groenten.” Laat ze weten. Ook komt het wel eens voor dat ze enorme cravings heeft in pasta. Dan eet ze dit ook, maar wel glutenvrij natuurlijk!

Lees ook: Justin Bieber helemaal in paniek door ziekenhuisopname Hailey

Dessert

Hailey Bieber is niet echt zo’n toetjes mens. Deze laat ze daarom ook zo vaak mogelijk staan. Hoe dan!? Tuurlijk, het komt wel eens voor dat ze een toetje eet. Dan kiest zo toch altijd voor haar favoriet: een Magnum! Yumm! Wat ze trouwens de hele dag door drink: water. “Genoeg water drinken in belangrijk.” Dit is zeker waar want water zorgt ervoor dat alle afvalstoffen uit je lichaam worden verwijderd. Healthy you!

Bron: GraziaBeeld: Instagram