Celebs

OMG: Cole Sprouse willen stoppen met Riverdale

Roos-Sanne

De reden waarom we Riverdale nog kijken, is natuurlijk hotties Jughead en Archie. Maar helaas hebben we daar sad news over: binnenkort is het namelijk alleen nog Archie. Cole Sprouse heeft namelijk aangegeven dat hij klaar is voor een nieuw hoofdstuk in zijn leven; eentje zónder Riverdale.

Sad news: Cole Sprouse wil stoppen met Riverdale

En Cole is niet de enige die wel klaar is voor een nieuw hoofdstuk van zijn leven. Zijn mede-collega’s zijn het daarmee eens. 

 

Cole Sprouse

Cole Sprouse staat al zijn hele leven in de spotlight. Al sinds hij zes maanden oud was (!) is hij op televisie te zien. De meesten van ons kennen hem van The Suite Life on Deck, waar hij de rol van Cody speelde. Toen die serie was afgelopen, nam hij ook een grote pauze van zijn carrière. Tot hij in 2016 een comeback maakte in Riverdale! 

 

Klaar met Riverdale

Riverdale is inmiddels al 6 jaar te zien. Feeling old yet? Hij is er na die zes jaar dan ook klaar voor om er een einde aan te maken en verder te gaan met zijn leven. Hij is namelijk eigenlijk niet zo blij met zijn aandeel in de hit serie. Volgens hem hebben de acteurs namelijk totaal geen creatieve inbreng. Daarnaast ontvangen ze de scripts kennelijk vaak pas op de dag van het filmen, en wordt hun dan direct gevraagd of ze klaar zijn om te gaan filmen. Toen hem een keer werd gevraagd om een aflevering te regisseren, zou hij dit aanbod hebben afgewezen. ”Het maakt niet uit welke blik erop zou hebben, het zou toch niet goed genoeg zijn voor de behoeftes van de makers,” vertelde hij erover. Zijn mede-acteurs zijn het hiermee eens, dus misschien is seizoen 6 wel het laatste seizoen van Riverdale dat we gaan zien.

Bron: CosmopolitanBeeld: Riverdale