Celebs

Wow! Maxime Meiland onherkenbaar in gloednieuwe fotoshoot

Roos-Sanne

Dat Maxime Meiland een megaknappe vrouw is wisten we natuurlijk al wel. Maar ze heeft recentelijk een fotoshoot gehad met tijdschrift Beau Monde, en op de foto’s is deze beauty onherkenbaar! Wij weten niet wat we zien!!

Wil je zien: Maxime Meiland onherkenbaar na fotoshoot Beau Monde

De realityster is natuurlijk sowieso al onwijs knap, maar de foto die nu van haar is gemaakt is echt enorm mooi.

 

Maxime Meiland

Waarschijnlijk ken je Maxime Meiland van de reality serie ”Chateau Meiland”. De familie Meiland is dan ook één die regelmatig in het nieuws komt; de ene keer positiever dan de andere keer. Zo is Maxime zelf de afgelopen dagen in het nieuws gekomen omdat ze ”per ongeluk” een trui van €900,- had gekocht, waardoor mensen speculeerden dat ze niet met geld om kan gaan. Ook is onlangs het programma Chateau Bijstand begonnen, waar veel kritiek op kwam door de grapjes die gemaakt werden.

Maar gelukkig is er ook goed nieuws over de familie: Maxime en haar vriend – verloofde, eigenlijk – gaan namelijk trouwen! Leroy Molkenboer is namelijk afgelopen maand op zijn knieën gegaan, en heeft haar ten huwelijk gevraagd. En ook nu is er weer iets positiefs gebeurd voor de dochter van Martien; ze heeft namelijk een fotoshoot gehad met tijdschrift Beau Monde, en ze is onherkenbaar op de foto’s!

 

Fotoshoot

De foto’s heeft ze op haar Instagram-pagina geplaatst. Ze lijkt er zelf ook heel enthousiast over. ”Eindelijk mag ik deze waanzinnige shoot met jullie delen!! Nu te zien in de @beaumonde.nl. Met dank aan het gezellige team💕!”, schreef ze erbij. 

View post on Instagram
 

 

Bron: Beau Monde

Must reads 👀