Celebs

Wow! Zo zag Anna Nooshin er vroeger uit!

Beauty Anna Nooshin (35) kuennen wij allemaal van haar iconische vlogs. Ook is zij influencer en staat haar Instagram vol met prachtige foto’s. Maar hoe zag de brunette er vroeger uit?

Lees ook: Wow: zoveel appartementen heeft Anna Nooshin gekocht

Anna als baby

Nou, voor deze foto hebben wij even moeten zoeken. Anna heeft op haar Instagram ruim 4000 (!) foto’s staan en een foto van haar als kindje deelt ze (bijna) nooit. Na lang speuren hebben wij toch een heel lief plaatje gevonden van kleine Anna Nooshin. Als baby had ze al een flinke haardos. En zeg nou zelf dit is toch een poppetje?

Anna Nooshin jeugd

Anna heeft niet bepaald een makkelijke jeugd gehad. Anna is in Iran geboren en moest op zevenjarige leeftijd al vluchten met haar ouders en zus om asiel aan te vragen. Haar vader is later nog teruggekeerd naar Iran, daardoor is het contact tussen de twee veel minder geworden. In maart 2019 bracht Anna verdrietig nieuws naar buiten over haar vader. Hij is overleden. “Ik beloof je dat ik altijd door zal gaan, mijn best zal blijven doen en goed voor iedereen zal blijven zorgen. Ik hoop dat je nu rust hebt gevonden en dat je een plekje voor ons vrij houdt daarboven. Doestet daram”, aldus Anna Nooshin.

Carrière

Verder heeft de beauty er al een hele boel werk opzitten. Zo heeft ze meerdere boeken geschreven en is ze jury geweest bij het programma: Holland’s Next Top Model. Verder heeft Anna het druk met haar fulltime influencer carrière. Hierdoor is ze ook regelmatig te zien in verschillende tv-programma’s. Zo deed Anna ooit mee aan Expeditie Robinson. Ook is onlangs bekendgemaakt dat Anna Nooshin haar eigen docu krijgt! You go girl!

Beeld: Instagram @annanooshin