Lifestyle

Speciale dag: vandaag is de Jupiter Neptune conjunction!

Vandaag is een bijzondere dag: dit is namelijk de eerste keer in meer dan 150 jaar dat er een Jupiter Neptunes conjunctie in Vissen heeft plaatsgevonden! Maar wat houdt dit precies in? En wat voor gevolgen heeft het voor je sterrenbeeld?

Save the date: vandaag is de Jupiter Neptunes conjunctie in Vissen!

Aangezien een Jupiter Neptunes conjunctie in Vissen voor het laatst in 1856 heeft plaatsgevonden, kunnen we wel stellen dat het een nogal bijzondere gebeurtenis is!

 

Jupiter Neptunes conjunctie

Goed, dat het een bijzondere dag is weten we. Maar wat maakt het nou zo bijzonder? Dit komt dus omdat elk sterrenbeeld wordt beheerst door één of twee planeten. De twee planeten die over Vissen heersen zijn dus Jupiter en Neptunes! What are the odds? Daarnaast staat de maan vandaag ook nog in het teken van Vissen. Dat gebeurt niet vaak. De laatste keer dat precies deze conjunctie heeft plaatsgevonden was in 1856; 166 jaar geleden! Talk about once in a lifetime.

 

Wat merk je ervan?

Elke maanstand en elke keer dat de maan in een nieuw teken staat, heeft invloed op je sterrenbeeld. Ook nu dus! Deze zeldzame combinatie betekent dat de komende dagen compleet in het teken zullen staan van spirituele dingen zoals van manifestaties, spirituele doorbraken, spirituele opstand, en dingen die we niet zagen aankomen. Maar ook zal je veel persoonlijke groei doormaken, omdat de komende dagen ook gaan over grote dromen die uitkomen, genezing, loslaten, vergeven, medeleven, begrip, het gevoel van eenheid, gelijkheid en acceptatie. De komende dagen zullen er dus enorme lasten van je schouders vallen, en ga je veel mooie dingen meemaken. Geniet daarvan!

Bron: Moon OmensBeeld: iStock