Lifestyle

Dit zegt jouw sterrenbeeld over jouw favo parfum

Hello there, ‘wat ruik je lekker!’ Dat is een compliment die jij vaak te horen krijgt. Jij vindt het altijd super belangrijk om lekker te ruiken. Het liefst draag je elke dag hetzelfde luchtje, want jij weet precies wat je lekker vindt ruiken. Wist je dat dit ook te maken heeft met je sterrenbeeld?

Dit is wat jou sterrenbeeld over jou favo parfum zegt

Benieuwd wat jouw sterrenbeeld zegt over het soort luchtje dat jij het liefst draagt? Lees dan snel verder!

Lees ook: Hier krijgt jouw sterrenbeeld de meeste stress van

Sterrenbeelden

Waterman

Jij bent een echte ‘flirt’. Het is zeg maar jouw specialiteit. Met een goeie parfum en een knipoog moet je alle jongens/meiden van je af slaan. Jouw favo parfum is er dan ook eentje die iedereen lekker vindt ruiken. De geur van bloemen, frise lucht en iets zoets, staat jou op het lijf geschreven.

Vissen

Als je denkt dat de Waterman een echte flirt is, dan heb je de Vissen nog niet ontmoet. Jij bent een echte romanticus! Heb jij een crush op iemand, dan is diegene in een handomdraai van jou. De parfum die jij draagt is zoet, maar niet extreem zoet. Jij houdt van fruitige geuren met een stiekeme ondertoon van muskus. Heerlijk!

Ram

Jij bent altijd wel in voor wat avontuur. Dan heb ik het niet over een lange boswandeling, maar meer over een avontuurtje in de club. Jij windt iedereen om je vinger, maar op het juiste moment laat je ze weer gaan. Met een spicy geurtje op, steel jij de show. Ga voor een rijke, volle en zware geur. Lekkuhrr!

Stier

Jouw karakter omschrijf je als rustig, met een oog voor detail. Jouw geurtje kies je dan ook heel specifiek uit. Jij houdt van hele lekkere bloemen geuren, maar je bent wel opzoek naar een geur die goed blijft zitten. Een spuitje in je nek, éénje achter je oor en één op je polsen. Jij ruikt zo de hele dag fris en fruitig!

Tweeling

Jij bent een echte grappenmaker. Jij bent overal te vinden. In de stad, in de club en op het strand. Jij bent overal voor in en dat geldt hetzelfde voor je parfum. Jij zoekt in de winkel vaak een frisse geur op, met een exotisch tint. Het beste van alles: een té gekke flacon eromheen!

Kreeft

Mensen kunnen op jou rekenen. Jij staat altijd klaar voor mensen, ook voor je beste vriendinnen. Jij bent lief en hebt een vrolijk karakter. Jouw ideale geur? Houtnoten met een vleugje bloemen. Jouw parfum ruikt naar…liefde!

Leeuw

Ladies and gentleman aan de kant, de Leeuw komt eraan. You know, dit sterrenbeeld staat graag in het middelpunt van de belangstelling. Een Leeuw trekt alle aandacht naar zich toe. Niet alleen door zijn/haar charmes, maar ook door die overheerlijke parfum. Dit sterrenbeeld ruikt naar… een warme zomeravond!

Maagd

Jij hebt oog voor detail. Ook ben je vet perfectionistisch. Jouw bureau is altijd netjes en je bent altijd optijd. Jij houdt dan ook van een echte luxe geur. Zoek daarom naar een aardse parfum, met een krachtige, rijke ondertoon.

Weegschaal

Jij bent meer van de elegante geuren. Jij wilt overal goed voor de dag komen en dat doe je met de volgende geur: je zoekt een geur; simpel & klassiek. Toch met een sprankeltje romantiek. Ook ben jij opzoek naar een exotisch vleugje. Dit alles bij elkaar maakt jou een echte styletiger!

Schorpioen

Schorpioentjes zijn heel mysterieus, vooral als het op de liefde aankomt. Ziet diegene jou ook wel zitten of is dit één groot toneelstuk? In ieder geval, een schorpioen kan je verleiden met een lekkere geur. Meestal modern, speels en heel ‘sexy.’ Dus ruik je dit? Een schorpioen is dichtbij!

Boogschutter

Boogschutters zijn vaak natural beauty’s. Hun luchtje houden ze daarom ook zo subtiel mogelijk. Jij gaat voor een citrus geur. Dan zit je altijd goed. Ga je toch voor een uitdaging? Zoek dan een wat zwaardere parfum, met bijvoorbeeld houtnoten of kruiden.

Lees ook: Niet meer de hele dag blijven sprayen: hierdoor blijft je parfum langer hangen

Steenbok

Last but not least, de steenbok. Jij houdt het graag rustig. Alles op z’n tijd is jouw motto. Daarom kies jij vaak per dag uit welke parfum jij op doet. Jij gaat meestal voor een warme vertrouwde geur. Zodra jij een parfum op spuit moet jij geluk ervaren. Kies voor iets wat jou aan vroeger doet denken.

Bron: Mon styleBeeld: Netflix