News

Breaking News: Anna Nooshin komt met een docu-serie!

Anna Nooshin is één van onze favoriete influencers. Naast dat ze actief is op Instagram, heeft ze een eigen YouTube kanaal, is ze presentatrice van Holland’s Next Top Model, schrijft ze haar eigen boeken, en heeft ze een eigen make-up lijn (!!). Maar nu wordt er wel iets heel speciaals toegevoegd aan dit rijtje; iets mega spannends. Ze brengt namelijk haar eigen documentaire uit!

Wil je zien: er komt een documentaire over Anna Nooshin!

It-girl Anna Nooshin is iemand die we allemaal heel trouw volgen. We hebben nu dan ook exciting nieuws over haar: ze komt met een eigen documentaire serie! Hoe gaaf?!

 

Anna’s verhaal

Anna Nooshin heeft een nogal heftig verleden. Hier heeft ze eigenlijk nooit over gepraat, maar gaat daar nu (eindelijk) verandering inbrengen! In haar nieuwe documentaire komen verschillende moeilijke aspecten uit haar leven aan bod. In de trailer krijgen we al een klein voorproefje en zien we hoe ze struggelt met het laten zien van haar persoonlijke kant: ”Ik ben lange tijd zo terughoudend geweest met het delen van veel privé aspecten uit mijn leven. Omdat ik bang was dat kwetsbaarheid tegen me gebruikt kon worden. En omdat ik gewend ben om muren hoog te houden zodat ik zo min mogelijk wordt geraakt door woorden en daden van anderen en van mezelf,” schreef ze op Instagram. ”Deze documentaire heeft me geleerd dat ook mijn verhaal gedeeld mag worden zonder angst. De film die we hebben gemaakt is niet altijd even mooi om naar te kijken, maar wel het meest eerlijke wat ik ooit heb mogen uitbrengen.”

 

View post on Instagram
 

 

Waar en wanneer te zien?

Op Instagram schrijft ze dat de documentaire nog volop in de afrondingsfase zit. Ze heeft ons al een datum gegeven wanneer de documentaire serie te zien is: vanaf 29 april staat ‘ie op Prime Video! Wij kunnen niet wachten!

Must reads 👀