Celebs

Wil je zien: dit zijn alle exen van Yolanthe Cabau

Yolanthe’s liefdesleven is een nogal interessante om te volgen. Van de roddels die rondgingen over haar en Donny Roelvink, tot de mysterieuze relatie met Lentini Eersteling: er lijkt heel wat liefdesdrama in haar leven te spelen!

Dit zijn de ex-vriendjes van Yolanthe Cabau

Want wat is nou leuker dan in iemands verleden duiken? Wij hebben alle ex-vriendjes van Yolanthe Cabau onderzocht! 

 

Baas B.

In 2006 (ja, dat is lang geleden!) had Yolanthe een korte fling met Baas B., oftewel Bart Zeilstra. Hij had op dat moment een succesvolle carrière met rapper Lange Frans, maar het ging niet goed met hem. Daarom nam hij afstand van zijn carrière, en toen ontmoete hij dus Yolanthe! Hoewel het niet lang heeft geduurd tussen de twee is het een relatie om even te benoemen.

 

Jan Smit

Niet lang nadat Yolanthe en Bart uit elkaar gingen, kreeg ze een relatie met zanger Jan Smit. Ze bleven lang samen: 2,5 jaar en leken dólgelukkig! Maar helaas, ook deze relatie strandde. Volgens Jan verloor hij zichzelf tijdens de relatie met Yolanthe. Dan is het dus toch maar beter zo! Jan Smit is in 2011 getrouwd met zijn huidige vrouw Liza Plat.

 

Wesley Sneijder

Of course, Wesley Sneijder! De twee kregen in 2009 een relatie, en trouwden in 2010. Samen hebben ze een zoontje; Xess Xava. Wat een schatje is hij, trouwens! Helaas is hun huwelijk toch gestrand. Sinds 2019 zouden ze al uit elkaar zijn, maar de scheiding is nog steeds niet afgerond. Volgens Wesley was de breuk zijn zijn schuld omdat het tijdens het feesten soms flink uit de hand is gelopen. Oei!

 

Donny Roelvink (?)

Na haar scheiding kwamen er roddels naar buiten dat Yolanthe en Donny een relatie zouden hebben! Hij zou namelijk op een festival zoenend gespot zijn met Yolanthe. Ondanks dat het door niemand bevestigd is en we eigenlijk alleen maar vage antwoorden hebben gekregen, lijkt het erop dat er dus wel iets heeft gespeeld tussen de twee!

 

Lentini Eersteling (?)

Sinds kort lijkt er een nieuw man in Yolanthe’s leven te zijn: namelijk Lentini Eersteling. Hoe het nou precies zit tussen de twee, is niet duidelijk. Ze zouden namelijk heel intiem op vakantie gespot zijn, maar vlak daarna kwamen er al roddels naar buiten dat Lentini was vreemdgegaan. Ook volgen de twee elkaar niet meer op Instagram, en hebben ze geen foto’s van elkaar op Instagram staan. Is hun romance voorbij?