Celebs

André en Monique samen op vakantie om deze reden

Is alles weer koek en ei tussen André Hazes en Monique Westenberg? Via Instagram laat Monique weten dat ze even uitchecken met elkaar. Ze gaan samen op vakantie, met zoontje André.

Lees ook: Wow: blijkbaar is André Hazes in zijn relatie met Sarah van Soelen al eerder vreemdgegaan

Met het gezin op vakantie

Monique deelt een foto samen met haar zoontje op het vliegveld en schrijft daarbij het volgende: “Wij checken even uit. Met én voor elkaar. Om te kijken welke vorm we nodig hebben als gezin zullen we de aankomende weken samen zijn. Het belangrijkste hierin is voor ons dat onze zoon in alle vrijheid tijd met zowel mama als papa kan doorbrengen waar we samen onszelf kunnen zijn!” You go!

Lees ook: Andre’s ex Sarah van Soelen vertelt over de reden achter haar cocaïneverslaving

Monique heeft natuurlijk een zware periode achter de rug. Haar man (André) ging van de een naar de ander. Zo heeft hij een korte affaire gehad met Bridget Maasland, maar is hij ook een tijdje intensief samen geweest met Sarah van Soelen. Als klap op de vuurpijl heeft André zijn liefde gegeven aan Anne Rose, zijn jeugdliefde. Toch lijkt het erop dat Monique alles weer in goede banen wilt leiden. Al is het niet voor haarzelf, dan is het wel voor haar zoontje André.

Gaat het wel goed met André?

Rachel Hazes deelde laatst nog waarom haar zoon André er zo slecht uitzag tijdens de concerten van Holland Zingt Hazes. Hij was namelijk flink vermagerd. Rachel laat weten dat André ziek is geweest, maar dat we ons geen zorgen hoeven te maken. Of dit de échte reden is weten wij niet, maar wij wensen André natuurlijk het beste toe!

Bron: rtlboulevard.nl

Must reads 👀